Šta rade Vaskovići kad Bojan ne peva? Frontmen „Leksingtona", bez dlake na jeziku: Tako nam je svake nedelje!

03.08.2022

19:54

0

Pevač će se uskoro treći put ostvariti u ulozi oca i ne krije koliko je rećan zbog toga

Šta rade Vaskovići kad Bojan ne peva? Frontmen „Leksingtona", bez dlake na jeziku: Tako nam je svake nedelje!
Bojan Leksington - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojan Vasković, poznat i kao Bojan „Leksington", uspeo je da napravi savršeni balans između posla i privatnog života.

Posebno u ovom periodu, kada mu je supruga treći put trudna, daje sve od sebe da što više vremena provode zajedno, ali i u muzici stiže da uživa bez zadrške.

Crnogorsko primorje je i njemu, kao i brojnim njegovim kolegama, trenutna lokacija, ali kada ne peva - izlazi samo u šetnje s najmilijima.

- Volim ovaj period. Dinamično je dosta, jesu nastupi svakodnevni, malo je i taj put naporan, ali u principu smo već navikli i to je dobro. Koristim luft nekih tri, četiri dana u toku nedelje kad imamo slobodno da budem sa porodicom. Tad smo na nekoj finoj destinaciji u smislu neke prirode, nešto što nama i deci prija. Tako je ove godine, a negde krajem juna pre početka ove letnje turneje smo napunili baterije. Možda odemo negde pred polazak u školu, videćemo, o tom potom - objasnio je Bojan, pa nastavio o supruzi i tome koliko je ponosan na nju.

- Ponosam sam na nju. Koliko postiže i koliko je postigla, koliko je vredna. Ona je umetnička duša i ne doživljava to nešto što radi kao posao, već želi da podeli sa ljudima nešto dobro, da prikaže nešto lepo, da ima taj uticaj da deli prave vrednosti - objasnio je on, pa zatim ekipi „Premijere" otkrio da, iako je njen poziv medicina, svakako može da se lati i mikrofona.

- Ona fenomenalno peva, žestoko je talentovana i vrlo lako može da se desi da snimi nešto, ali na to ja moram da utičem - izjavio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike