Bojan Vasković o duetu sa suprugom, braku i nervozi: Kad nisam naspavan teraju me iz kuće, da me ne gledaju! (VIDEO)

31.01.2021

08:15 >> 11:16

0

Pevač je otvoreno za 24sedam pričao o skladnoj bračnoj vezi sa Aleksandrom, a zatim i uticaju društvenih mreža na omladinu...

Bojan Vasković o duetu sa suprugom, braku i nervozi: Kad nisam naspavan teraju me iz kuće, da me ne gledaju! (VIDEO)
Copyright Ivica Veselinov/ATAImages

Frontmen „Leksington benda”, Bojan Vasković, napravio je pauzu zbog pandemije koronavirusa kao i većina pevača tokom prethodnih meseci, te se u potpunosti posvetio porodici i deci. Za 24sedam, Bojan je otkrio da li postoji mogućnost da snimi duet sa svojom suprugom Aleksandrom, budući da je ranije isticao da ona ima veoma lep glas. Kako kaže – ne bi bilo loše kada bi udružili vokale.

– Nije isključeno, možda ćemo jednog dana. Ona to radi iz ljubavi, kao što sam i ja počeo da se bavim muzikom. Neka to ide svojim tokom, ona ima svoju profesiju, nikad se ne zna – rekao nam je Bojan.

Pevač uživa sa svojom suprugom u skladnom braku i rade na vaspitavanju dece, a za naš portal ističe da za ljubav i razumevanje u vezi nije otežavajuća okolnost ukoliko oba partnera dolaze iz iste branše.

– Održavanje tog nekog zdravog odnosa između dvoje ljudi nema veze sa profesijom. To nisu otežavajuće okolnosti – ističe Vasković i dodaje: Kod nas je božićna, novogodišnja situacija (smeh). Zaista uživamo sa decom. Ne želim da propustim nijedan trenutak sa njima – priča Bojan sa osmehom na licu.

Iako smo Bojana gotovo uvek imali prilike da vidimo staloženog, on otkriva da ima i momente kada je veoma nervozan i ljut, a razlog za to je – umor.

– Kako ne postoje, menja se raspoloženje svakodnevno, to je potpuno normalno. Kako kad, verovatno je to stvar umora. Ako sam naspavan, onda malo bolje reagujem, ako nisam, onda kažu u kući: „Hajde samo kreni, da te malo ne viđamo” – ispričao je Bojan kroz smeh.

24sedam

Na kraju razgovora, Bojan je sa nama podelio i mišljenje o uticaju društvenih mreža na omladinu.

– Društvene mreže su i dobre i loše u isto vreme, zavisi ko ih kako koristi i ko kako na to gleda. Ima i dobri, ali i loših strana. Činjenica je da deca mnogo gledaju te telefone, to sve zrači i negativno utiče na ljude i na decu. To su neke negativne stvari, ali Bože moj, šta da se radi, ne možemo mi mnogo promeniti stvari, živimo u sadašnjem vremenu – rekao je Bojan Vasković za 24sedam.

Ceo intervju sa frontmenom „Leksington benda” pogledajte u nastavku:

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike