Pokraden srpski glumac! Objavio snimak sa sigurnosne kamere, razotkrio lopova: Mleko me je koštalo više nego što sam planirao (VIDEO)

03.08.2022

06:16

4

Ivan je priznao da mu se tako nešto do sada nije desilo u životu

Pokraden srpski glumac! Objavio snimak sa sigurnosne kamere, razotkrio lopova: Mleko me je koštalo više nego što sam planirao (VIDEO)
zvezdara_teatar_0912016_030 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Ivan Mihailović, poznat publici po ulogama u "Južnom vetru" i "Vojnoj akademiji", podelio je na svom nalogu na Instagramu snimak na kom se vidi da mu je lopov ukrao električni trotinet!

Ivan je svratio u prodavnicu po mleko, a trotinet ostavio ispred ulaza. Nije ni slutio da ga neće biti kada je obavio kupovinu.

Promo / MCF
Ivan Mihailović

- Juče me je mleko koštalo više nego što sam planirao. Nikada mi niko ništa nije ukrao, sada prvi put i mogu vam reći da je prilično glup osećaj. Ovaj isti tip je istog dana ukrao još dva bicikla i dve torbice za Zvezdari. Šerujte i vežite se, pozz - napisao je Ivan.

U njegovoj objavi vidi se snimak sa sigurnosne kamere, te se prvo može uočiti Ivan koji ostavlja trotinet i ulazi u radnju. Nedugo potom, nepoznata osoba prolazi pored, uočava trotinet, ali nastavlja dalje. Nekoliko sekundi kasnije, on se vratio, ukrao trotinet i otišao svojim putem.

Ivanu su se u komentarima javljali mnogi koji su mu pružili podršku, a bilo je i onih koji su opisali svoje iskustvo sa lopovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike