Kome ide kuća pokojne princeze Dajane, jer su deca izvisila? Ima 90 soba, a samo jednog, novog vlasnika!

22.03.2022

19:41

0

Zbog ovog imanja je sada navodno u prilično lošim odnosima sa sestrama

Kome ide kuća pokojne princeze Dajane, jer su deca izvisila? Ima 90 soba, a samo jednog, novog vlasnika!
Princeza Dajana - Copyright Profimedia

Princeza Dajana rođena je u Sandringamu 1. jula 1961. godine, kao četvrto od petoro dece Džona Spensera, vikonta od Altorpa. Kada je imala sedam godina, njeni roditelji su se razišli. Pre nego što je otac dobio starateljstvo, živela je s majkom u Londonu.

Kada se to dogodilo, ona se preselila u Altorp, na imanje Spenserovih u Nortehmptonširu, gde je živela i nova supruga njenog oca Rejn, grofica od Darmuta. Dajana je s njom imala loš odnos i navodno ju je jednom gurnula niz stepenice, a svoje detinjstvo tamo je opisivala kao nesrećno i nestabilno.

Svakako, vratila se na ovo mesto, a tu je i sahranjena.

Velelepna kuća

Luksuzno zdanje ima 90 soba i galeriju portreta, a pored je i gotovo nepregledno prostranstvo travnjaka. Prema napisima tamošnjih medija, međutim, neće pripasti njenoj deci Hariju i Vilijamu, već Luju Spenseru, Dajaninom bratancu koji je najveću pažnju javnosti privukao pojavivši se na venčanju Megan i Harija.

Jednom prilikom, inače, pisalo se kako je on zbog nasledstva u prilično „zategnutim" odnosima sa sestrama.

Profimedia
 

Spenser

Luj je odrastao u Kejptaunu, a u Veliku Britaniju se vratio kako bi studirao na prestižnom Univerzitetu u Edinburgu. Inače, posebno je zanimljivo što se Luj bavi glumom.

- Dopašće vam se. On je vrlo skroman, iskren, pristojan i visok - rekao je bio izvor blizak porodici za „The Tepegraph".

Luj Spenser Profimedia
 

Inače Džonatan Šalit, iz agencije „InterTalent" koji brine o karijeri ovog mladića, predviđa mu veliki uspeh u domenu koji ga privlači i to u Americi. Smatra da će mu uloge „padati sa neba" posebno zbog porekla i prezimena.

- A uz to i izgleda dobro - dodao je jednom Šalit.

Trenutno, on živi u Londonu i pokušava da se ostvari kao glumac, a izvori bliski porodici strogo demantuju sve priče o njegovom lošem odnosu sa sestrama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike