Konačno! Izabran glumac koji će tumačiti lik Ace Lukasa u seriji koja se snima o njemu: Svima se dopao u "Južnom vetru"!

15.07.2022

12:21

1

Marko Janketić nije bio u prilici da prihvati ponudu, a folker smatra da je novi izbor Hype produkcije odličan

Konačno! Izabran glumac koji će tumačiti lik Ace Lukasa u seriji koja se snima o njemu: Svima se dopao u "Južnom vetru"!
oskar - Copyright Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"

Mesecima unazad priča se o tome ko bi mogao da tumači lik Ace Lukasa za film i seriju "Kafana na Balkanu", koji se snimaju o njemu, a sada je Hype produkcija donela konačnu odluku.

Nakon što Marko Janketić nije bio u mogućnosti da prihvati angažman zbog već postojećih obaveza, glavna uloga pripala je Mladenu Sovilju.

Mladi glumac istakao se ulogom u filmu "Južni vetar", pa pokazao da ima savršenu moć transformacije, te se i smatra jednim od talentovanijih glumaca nove generacije. Slično mišljenje ima i Lukas, koji priznaje da ne poznaje Sovilja.

Tanjug/Jadranka Ilić
Mladen Sovilj

- Ja sam čovek koji se bavi muzikom i nisam taj koji će da sudi ko je kakav glumac, ali Sovilj je meni idealan. Sve njegove uloge su mi super. Mislim da može to da iznese. Da razjasnimo oko Janketića, pisalo se da nas je odbio. O njemu sve najbolje i voleo bih da sarađujemo, ali on ima ugovor i nije mogao da od 90 dana uradi 15 jer ima ugovorne role. Lično ne znam Sovilja, ali sve što sam gledao, bio sam oduševljen - rekao je folker za domaće medije.

Zbog toga, a i predhodne savršene saradnje sa Hype produkcijom i producentom Sašom Mirkovićem, Mladenu je poverena glavna uloga u filmu i seriji gde će mladi glumac tumačiti Acu Lukasa.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas i Marko Janketić

Podsetimo, Marko Janketić rekao je da nije u prilici da prihvati angažman u "Kafani na Balkanu".

- Nisam pobegao od tog filma zbog nekog hira, niti sam odbio ulogu, prosto nismo mogli da uskladimo termine. Ranije sam potpisao ugovor o snimanju serije "Pasjača", koja će se raditi u isto vreme kada i "Kafana na Balkanu", tako da nisam uspeo da stignem na obe strane. Držim do etike i ako sam već potpisao ugovor za jedan projekat, ne mogu da odustanem - poručio je Janketić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike