Linija manekenke: Maja Berović se posle dva meseca od porođaja pohvalila vitkim strukom (FOTO)

25.04.2022

11:59

0

Maja se snimala u helankama i kratkoj top majici, pa je pokazala mišiće koji su rezultat napornih treninga i vežbi

Linija manekenke: Maja Berović se posle dva meseca od porođaja pohvalila vitkim strukom (FOTO)
Maja Berović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Berović porodila se krajem februara i na svet donela dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Lav. Po izlasku iz porodilišta ona nije bila previše aktivna na društvenim mrežama, već se posvetila svom nasledniku, a sada je pratioce obradovala jednom fotografijom na kojoj se vidi da je posle samo dva meseca od porođaja dovela liniju do savršenstva. 

Naime, Maja se snimala u helankama i kratkoj top majici braon boje sa žutim detaljima, a ono što je sve ostavilo bez teksta jeste njen vitak struk i ravan stomak, koji su rezultat napornih treninga i vežbi.

 

Novopečena mama je nosila i zlatnu orglicu sa priveskom imena svog sina, što će reći da se ponosi što je mama dečaka Lava. 

Podsetimo, kako je portal 24sedam već pisao, Berovićeva je za porođaj izdvojila čak 7.000 evra, a trudnoću je vodila u Austriji, budući da živi na relaciji Beograd-Grac.

- Porođaj u ovoj klinici košta 7.000 evra, a u cenu ulaze i troškovi frizera, manikir i soba za meditaciju sa vođenim treningom pre i posle porođaja. Izgled klinike je zapanjujući, poput onih iz filmova, pa je sasvim sigurno da će Maja uživati u prvim danima sa sinom - rekao je ranije izvor za naš portal.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike