Vraća se "Korak napred": Glumica najavila nove epizode hit serije (VIDEO)

15.12.2021

19:38

0

Autor: Marija Mitić

Čuvena Lola, glumica Beatris Luengo ne krije oduševljenje zbog nove sezone "Un paso adelante"

Vraća se "Korak napred": Glumica najavila nove epizode hit serije (VIDEO)
UPA - Copyright Printscreen Instagram/ UPAdance

Posle mnogo godina, na opšte oduševljenje svih fanova, serija "Korak napred" dobija svoj nastavak. Kako je saopštila čuvena Lola, glumica Beatris Luengo, uskoro ćemo gledati nove epizode.

- Sada je i zvanično. "Korak napred" se vraća - napisala je glumica na svom Instagram profilu uz video sekvence iz prethodne sezone serije, a na koje su se nizali pozitivni komentari fanova u vidu oduševljenja.

 

 

Iako su detalji još uvek nepoznati, za sada je sigurno da će se Beatris ponovo naći u ovom ostvarenju, a da li ćemo gledati i Ingrid, Pedra, Silviju, Robera i druge, ostaje da vidimo.

Podsećanja radi, serija "Korak napred" odnosno "Un paso adelante", ostvarila je veliki uspeh tokom višegodišnjeg emitovanja u periodu od 2002. godine.

 

 

Serija je bila omiljena među mladima, ali i nešto starijima, a veliki uspeh je postigao i bend "UPA dance", koji je tokom evropske turneje nastupao i u Beogradu.

Ispostavilo se da je za neke od mladih glumaca ovo bila idealna odskočna daska za nastavak karijere, ali neki se baš i nisu snašli u svetu slavnih, tako da nisu posle toga ostvarili neki značajniji uspeh.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike