Turbulentan ljubavni život Cece Bojković: Drugog muža upoznala dok je još bila u braku

26.07.2022

16:02

1

Glumica je ipak mirnu luku pronašla kraj trećeg partnera

Turbulentan ljubavni život Cece Bojković: Drugog muža upoznala dok je još bila u braku
Ceca Bojković - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Svetlana Ceca Bojković imala je veoma buran emotivni život. Njena prva ljubav je bio Miloš Žutić sa kojim ima ćerku Katarinu Žutić, a tokom snimanja serije „Bolji život“ ona je upoznala Ljubomira Mucija Draškića u kog se zaljubila iako je još uvek formalno bila u braku sa Žutićem. 

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - ispričala je Ceca ranije.

24sedam/Katarina Mihajlović
Ceca Bojković

 

Ljubav, ali i brak sa Žutićem je došao brzo. Bila je mlada, ali i nezrela, te svoj prerani ulazak u bračne vode pripisuje tome. 

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nedozreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993, do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima - kazala je ona  dodala:

- Ja sam ušla u brak sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest - kazala je Bojkovićeva, piše „Blic“.

ATAImages/Matija Stanisavljević
Ceca Bojković

Ni njen drugi suprug nije bio dobrog zdravlja. 

- On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se „čekira“ kod lekara. Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu „Sveti Sava“ i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. od srčanog udara u 67. godini - kazala je ona.

Kad je pomislila da pravog životnog partnera nikada neće pronaći, desila joj se neočekivana ljubav koja traje godinama unazad. Sreću je pronašla kraj Slavka Kruljevića, diplomate koji je zaposlen u Ministarstvu inostranih poslova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike