Raj na zemlji! Vini Harlou kupila luksuznu vilu u Los Anđelesu za 3,3 miliona dolara! Pametna kuća nema šta nema (FOTO)

27.07.2022

05:45

0

Autor: Marija Mitić

Ovo je prva nekretnina jedne od natraženijih manekenki sveta

Raj na zemlji! Vini Harlou kupila luksuznu vilu u Los Anđelesu za 3,3 miliona dolara! Pametna kuća nema šta nema (FOTO)
profimedia-0371854890 - Copyright Profimedia

Jedna od najtraženijih manekenki sveta, Vini Harlou kupila je svoju prvu nekretninu - prelepu vilu u Los Anđelesu. Za ovaj mali raj na zemlji ona je iskeširala 3,3 miliona dolara, a luksuzna kuća se prostire na 5.000 kvadratnih metara.

Ova vila izgrađena je u modernom stilu i ima garažu za dva automobila, dok ulazna vrata vode direktno u dnevnu sobu sa kaminom, klavirom i velikim prozorima.

Kuća ima pet spavaćih soba i isto toliko kupatila (plus još jedan toalet), luksuzni bar i vinski ormar sa kontrolisanom temperaturom. Ona je u potpunosti obezbeđena, što kamerama što tehnologijom "surround" zvuka, ali i tehnologijom pametne kuće za potpunu bezbrižnost.

Profimedia
Kuća Vini Harlou

Na spratu se nalazi primarni apartman sa visokim plafonom i ima pogled sa balkona na celo dvorište. Dopunjen je kamenim kupatilom i duplim plakarima koji su ugrađeni duž celih zidova.

Imanje obuhvata veliko dvorište sa natkrivenim terasama, delom za roštilj, bazen sa slanom vodom i vodopadima i mnoge druge pogodnosti. U zadnjem delu parcele nalazi se veliki travnjak koji bi lako mogao da postane sportski teren i mali pansion, ako se Harlou odluči za to.

Podsetimo, ova dvadesetsedmogodišnja manekenka je trenutno jedna od najuticajnih osoba na svetu na društvenim mrežama, sa preko 10 miliona pratilaca samo na Instagramu. Slikala se za razne kampanje poznatih brendova poput Fendija, Nike -a, Svarovskog i mnogih drugih. Takođe se pojavila i na naslovnoj strani eminentnog Vog- a, a i glumila je u muzičkim spotovima Bijonse i Eminema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike