Jovana Jocić i Vladan Savić kao u dobra, stara vremena: Bivši udružili snage pa ćerki priredili rođendansku bajku! (FOTO)

25.07.2022

12:55

1

Mala Anđelija je napunila tri godine

Jovana Jocić i Vladan Savić kao u dobra, stara vremena: Bivši udružili snage pa ćerki priredili rođendansku bajku! (FOTO)
radio_s_17112019_0047 - Copyright ATAImages/ A.A.

Influenserka Jovana Jocić i pevač „Magla benda" Vladan Savić udružili su snage, pa ćerki Anđeliji priredili nezaboravno slavlje. Devojčica je napunila tri godine, a bivši partneri su zato čitav taj dan proveli zajedno, te još jednom javnosti pokazali da su i posle rastanka ostali u dobrim odnosima.

- Dobrodošli u našu bajku! Kako sam ja zimsko dete, uvek sam žalila što nemam lepo vreme za rođendan, a onda je Đađa sve to preokrenula - pisala je ponosna majka na Instagramu, pa je kratkim snimkom pokazala „najlepše mesto u Beogradu, gde joj se ćerka s drugarima ludo zabavljala".  

Ona se u javnoj poruci i zahvalila svima koji su pomogli pri organizaciji.

Jovana Jocić i Vladan Savić, Instagram screenshot / jocic.jovana
 

Video, pored brojnih gostiju i animatora, prikazuje nasmejane poznate roditelje, koji možda više nisu zajedno - ali su zbog ćerke spremni na sve.

Podsetimo, Savić je jednom prilikom naglasio da među njima i te kako vlada harmonija.

- Nismo se rastali u dobrim, nego u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka - izjavio je bio za „Blic" on nedavno.

Jovana Jocić i Vladan Savić, Instagram screenshot / jocic.jovana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike