Vladan Savić se zvanično razveo! Njegova bivša našla novog dečka, a on otkriva: Moram prvo da prebolim da bih nastavio dalje

10.06.2022

07:03

0

Autor: Marija Mitić

Pevač ističe da on i njegova bivša supruga, kao i ćerkica, funkcionišu nikad bolje otkako su se razveli

Vladan Savić se zvanično razveo! Njegova bivša našla novog dečka, a on otkriva: Moram prvo da prebolim da bih nastavio dalje
Vladan Savić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Frontmen benda "Magla", pevač Vladan Savić stavio je tačku na svoj brak pre samo dve nedelje. S obzirom da je sada objavio pesmu "Ne leči se žena drugim ženama", otkrio je da li je to i kod njega slučaj, te da li je već zamenio suprugu Jovanu Jocić nekom novom devojkom.

- Nikada se nisam tako lečio, jer se ne leči žena drugim ženama, nekako.Moraš prosto neke stvari da rešiš sam sa sobom, pa i da preboliš, pa onda nastaviš dalje. Pokušaj da izlečiš drugom ženom, mislim da od toga nema ništa, samo bežiš od nekog problema - kaže Vladan i ističe da sa suprugom super funkcioniše otkako su se rastali, pre četiri meseca, s obzirom da imaju i ćerku.

ATAImages/Antonio Ahel
Vladan Savić sa bivšom suprugom

  - Rastali smo se i funkcionišemo savršeno, nikada bolje, sve je to tako trebalo da se desi. Jovana je srećna, ja sam srećan, Anđelija, a to je najbitnije. Tako da super funkcionišemo, a to je meni najvažnije - priča pevač, dok je na pitanje o pomirenju i ralozima razvoda bio jasan.

- Ne bih da pričam sad detaljno o razlozima. Ne postoji šansa da se pomirimo.

Za kraj, Vladan za Republiku otkriva da li je srećan kao i da li je ponovo zaljubljen.

ATAImages/ A.A.
Vladan Savić sa bivšom suprugom

- Ja sam uvek zaljubljen, u sebe (smeh), to što sam srećan ne znači da sam zaljubljen. Čovek može da bude srećan i sa samim sobom. Svako ima period života, kada je manje srećan, kada je srećan, ja sam srećan i moja energija se oseti. Imam puno obaveza, previše nastupa, radim na novim pesmama, biće dosta dobrih pesama, zaljubiću se, a već sam zaljubljen u svoje nove pesme... Ovu drugu zaljubljenost, videćemo polako, ima vremena, život je pred nama.

Podsetimo, bivša supruga Vladana Savića, blogerka Jovana Jović je pre nekog vremena objavila fotografiju na kojoj uživa sa novim dečkom, Italijanom.

Instagram screenshot / jocic.jovana
Objava Jovane Jocić na Instagramu

Sudeći po njenom Instagramu ljubavna sreća joj se ponovo osmehnula, ali ne krije da rastanak sa Vladanom smatra velikim porazom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike