Geni su čudo! Lidija Vukićević nasledila lepotu od majke: Njih dve su preslikane (FOTO)

04.11.2021

08:15

0

Lokne su danas njen zaštitni znak

Geni su čudo! Lidija Vukićević nasledila lepotu od majke: Njih dve su preslikane (FOTO)
Lidija Vukićević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Lidija Vukićević koju gledate u aktuelnoj seriji Igra sudbine dobro je prepoznatljiva po svom imidžu, a prvenstveno po svojoj dugoj loknastoj kosi, koju bi mnogi poželeli, makar i na jedan dan.

Ove afrolokne zbog kojih je svi obožavaju su njen zaštitni znak. Iako bi u prvi mah mnogi pomislili da takvu kosu ima jer ima savršenog frizera, istina je drugačija i nije uzalud, ona uzrečica - genetika je čudo.

Instagram printscreen/vukiceviclidija
 

Naime, ona je lepotu, ali i kovrdžavu kosu nasledila od majke, koja je takođe imala dugu crnu kosu i ove zanosne lokne, što je neretko i sama isticala. 

Instagram printscreen/vukiceviclidija
 

- Ljudi su onakvi kakvim ih naprave njihove majke - napisala je svojevremeno Lidija u opisu fotografije, a ono što je svima zapalo za oko jesu lokne. 

Glumica je svojevremeno podelila sa pratiocima na Instagramu fotografiju iz ranog detinjstva gde je pozirala. Još tada se primećivalo da je rođena za kameru, a nazirale su se i lokne po kojima je danas i te kako prepoznatljiva. 

Instagram printscreen/vukiceviclidija
 

Iako Lidija ima 59 godina, a njeno telo i obline govore kao da je makar dve decenije mlađa, a svoju vitku figuru vrlo smelo pokazuje. 

– Ko god ceni svoj život neće da se osvrće šta ko priča, jer, unositi takve otrove u život, to nije normalno. Život je jedan i ne traje 200 godina. Trebalo bi svi da žive onako kako im se sviđa. Mene nisu doticali takvi komentari. “Prozivali” su me za neke stvari da li su original, je l “Luis Vuitton” ili nije. To je tek katastrofa, sramno! To su sve seljačine koje nemaju ni jednu biblioteku u kući, ali u marke se razumeju. To je za mene niži nivo. Jedino što mogu da zamerim jeste kada se na slavu, u crkvu i manastir i tome slično, ode provokativno obučen ili u pozorište u iscepanim farmerkama. Postoje kodeksi gde se šta nosi i u kojoj prilici. Žena neka nosi mini suknju, ali samo neka ima ispod donji veš i sve je u redu, nema to veze sa godinama. Moja deca su srećna što sam ja ovakva i što sam srećna, a to je za žene, posebno majke, najbitnije  – ispričala je Lidija svojevremeno za 24sedam

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike