Vensan Kasel (55) provodi se na plaži sa 30 godina mlađom suprugom: Zgodna Tina ga i dalje opčinjava! (FOTO)

10.01.2022

13:07

3

Francuski glumac prethodno je bio u braku sa Monikom Beluči, a sada uživa sa drugom suprugom u Rio de Ženeiru

Vensan Kasel (55) provodi se na plaži sa 30 godina mlađom suprugom: Zgodna Tina ga i dalje opčinjava! (FOTO)
profimedia-0651299308 - Copyright Profimedia

Romansa Vensana Kasela (55) i 30 godina mlađe Tine Kunaki (25) intrigira čitav svet otkako su se upoznali 2015, a zatim i prepustili strastima. 

Paparacima je veza svetski poznatog glumca i manekenke i dalje veoma zanimljiva, pa ne prestaju da ih jure gde god da se nalaze. Sada je par uhvaćen na plaži u Rio de Ženeiru, te se može videti da uživaju u zajednički provedenom vremenu.

Par se venčao 2018. godine, a već naredne dobili su prvo zajedničko dete - ćerku, s kojom su sada takođe uživali u sunčanim danima. Dok je Vensan surfovao, mlada Tina je čuvala dete i nosala kofice za pesak. Kasnije su se posvetili jedno drugom poput tinejdžera, pa su se grlili, golicali i smejali gotovo sa istom strašću kao kada su se upoznali. 

Ipak, ono što je svima najpre zapalo za oko jeste Kaselova zgodna supruga u bikiniju. Dok se njemu ipak primećuju godine, mlada Italijanka je privukla svu pažnju na plaži zbog izvajanog tela.

Podsetimo, svetska javnost šokirala se kada su Vensan Kasel i Monika Beluči odlučili da se razvedu. Njih dvoje su tačku na brak stavili 2013. godine, ali razlog nije bila Tina, kako su mediji prvo mislili. Navodno, jedan od razloga njihovog rastanka je bio taj što Monika nije želela da se preseli u Brazil, a nakon razvoda francuski glumac je trajno otišao u Rio de Ženeiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

Međutim, Kasel je Tinu upoznao na Ibici tokom praznika. Manekenka je, inače, odrasla u Italiji. Otac joj je rodom iz Maroka, a majka je rođena i odrasla na Siciliji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike