Nikolićeva „otima" i levo i desno: Posle pesme „Provereno", pevačica u centru novog skandala!

20.07.2022

16:04

0

Trenutno, sprema se za proslavu petog rođendana ćerke Tare i „ne pita šta košta"

Nikolićeva „otima" i levo i desno: Posle pesme „Provereno", pevačica u centru novog skandala!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić se nedavno našla u centru skandala, kada je objavila demo verziju pesme „Provereno". Ova numera se, inače, nalazi na novom albumu Milice Pavlović i dok je njena koleginica i izvodi kao svoju, drama ne jenjava kako na estradi, tako i u javnosti koja to sve pomno prati.

Sada, tvrdi „Telegraf", Ana nastavlja da niže skandale - kako je jednoj porodici „preotela termin za proslavu dečijeg rođendana". Naime, planirajući proslavu za Taru, bila je rešila da u izvesnoj uglednoj igraonici u Beogradu ili zakaže peti rođendan njene ćerke - ili ništa.

Insistirala, nije htela da izađe...

- Ana je pitala da li je slobodan termin 3. avgusta, na šta je dobila odgovor da je termin zauzet i da su ga izdali. Ona je insistirala da termin dobije ona, toliko da nije želela da izađe iz igraonice dok ne dobije garanciju da će termin ipak pripasti njoj. Zaposleni su joj objašnjavali da je već uzet avans za taj datum, ali je ona rekla da će i to da plati - rekao je za pomenute medije dobro obavešten izvor, pa dodao:

- Kada su videli da Ana neće odustati od namere, rešili su da joj izdaju igraonicu tog dana i tako otkažu porodici termin koji je uredno zakazala i platila.

Prema daljim napisima, odgovorni u igraonici su otkazali unapred dogovorenu proslavu rođendana uz izgovor da će zbog ovog propusta porodica dobiti popust na igraonicu vikendom. Nezadovolji roditelji, međutim, nisu imali kud nego su potražili novo mesto za održavanje proslave uz konstataciju da se u tu igraonicu više neće vraćati.

Iz pevačicinog tima do puštanja ovog teksta nije bilo nikakvih komentara akonto svega.

Ana Nikolić Printscreen Youtube/ Ekskluzivno
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike