Džastin Biber se vraća muzici: Nakon otkazanih koncerata zbog lošeg zdravlja, pevač uskoro stiže u Evropu!

20.07.2022

17:09

0

Još uvek nema novih datuma za nastupe koje je otkazao

Džastin Biber se vraća muzici: Nakon otkazanih koncerata zbog lošeg zdravlja, pevač uskoro stiže u Evropu!
Džastin - Copyright Profimedia

Pop zvezda Džastin Biber vraća se napokon koncertnim aktivnostima, nakon što je imao ozbiljne zdravstvene probleme. Kako se navodi, on će već 31. jula otputovati u Italiju, gde će nastupiti na jednom festivalu, nakon čega će nastaviti turneju po Evropi. 

Potom će Džastin za svoje verne fanove pevati i u Južnoj Americi, Južnoj Africi, na Bliskom istoku, Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Kada je u pitanju Severna Amerika, još uvek nema novih datuma koji bi nadomestili one koji su otkazani, ali će se verovatno održati na proleće naredne godine. 

Profimedia
Džastin Biber

Podsetimo, Džastin je obavestio javnost početkom juna o svom zdravstvenom stanju. njemu je dijagnostikovan "Remzi-Hantov" sindrom. Kako je ispričao, jedna strana lica bila mu je potpuno paralizovana, te nije mogao na jedno oko da trepne, niti da se nasmeje.

- Kao što vidite, na ovo oko ne trepćem. Ne mogu na ovu stranu da se nasmejem. Potpuna paraliza je usledila - pričao je on pred brojnim zabrinutim fanovima. 

Međutim, bilo je i onih koji su bili ljuti na njega, jer nije održao pomenute nastupe. Zato je tokom ovog govora spomenuo i njih:

Instagram screenshot / justinbieber
Džastin Biber

- Tako da, što se tiče onih koji su se naljutili jer sam otkazao nastup, naprosto, nisam imao izbora. Ovo je veoma ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da mi je bolje, da ovoga nema - otvorio je dušu on.

- Sve mi je teže i da jedem, to me frustrira. Molim vas, molite se za mene - poručio je zatim putem društvene mreže Instagram.

Profimedia
Džastin i Hejli Biber

On je nedavno viđen i sa suprugom Hejli na jahti, gde su uživali sa prijateljima, a pevač je tada izgledao kao da se bolje oseća, pa je to što se vraća koncertima bilo očekivano.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike