Lukas ide sa Sonjom na letovanje: Iako nismo zajedno, za decu ću sve da uradim

20.07.2022

12:41

0

Pevač kaže da je sa bivšom suprugom u odličnim odnosima i posle razvoda

Lukas ide sa Sonjom na letovanje: Iako nismo zajedno, za decu ću sve da uradim
aca lukas 5 foto sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Aca Lukas trenutno uživa na crnogorskom primorju, a kako kaže slobodno vreme koristi da provede sa svojim najmilijima, a najveću sreću mu pričinjavaju najmlađi članovi porodice. 

 
Ono čime Lukas može da se pohvali da je već deda unuci Minji i da očekuje još jednu prinovu u porodici jer će njegov sin Lazar i njegova supruga Ana uskoro dobiti sina.
ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

 

Ipak, Lukas ne krije da najveći deo vremena provodi sa ćerkom Viktorijom koju je dobio sa Sonjom Vuksanović. 

- Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže karte avionske da im se kupe. A sa Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali sa Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na 5-6 dana sa Viktorijom - rekao je Lukasu emisiji Premijera. 

O tome zašto ide sa bivšom na odmor, ne želi da komentariše, te ističe da sve radi zarad dobrobiti naslednika. 

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam
Aca Lukas, Sonja Vuksanović

 

- Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Ali ja za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima.

Podsetimo, Lukas je prošle godine izdao svoju autobiografiju, a uskoro će i ekranizovati svoj život, tačnije, snimiće se film po njegovom životu koji će nositi naziv Kafana na Balkanu. 
Prvi kadrovi su već snimljeni, a u filmu će biti zastupljen njegov period od detinjstva, ali i svi usponi i padovi u karijeri. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike