Niko ne može da veruje da se Bajaga razvodi, a roker je sumnjao da će uopšte i biti sa Emilijom: Nije nam bilo lako!

18.07.2022

11:30

5

Par se venčao 1989, posle sedam godina zajedničkog života

Niko ne može da veruje da se Bajaga razvodi, a roker je sumnjao da će uopšte i biti sa Emilijom: Nije nam bilo lako!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Vest o razvodu Momčila Bajagića Bajage mnoge je ostavila bez reči, kako je roker sa izabranicom Emilijom bio i više od tri decenije u, naizgled, skladnom braku, bez ikakvih problema i na vidiku. Oni su se venčali 1989, posle sedam godina zajedničkog života.

Godinu kasnije dobili su sina Marka, a posle još osam i ćerku Anđelu. Nedavno, postali su baka i deda, kada se porodici pridružila devojčica Sara. Međutim, kako mediji prenose, rešili su da se rastanu, bez pompe.

Njihova ljubavna priča, sa druge strane, svakako važi za jednu od najlepših sa scene. Naime, Bajaga nije bio uveren da će među njima biti bilo čega, jer ga je Emilija najpre bila „ohladila".

„Ko ne izlazi nedeljom?"

- Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je „truba". Tek posle nekoliko meseci smo „profurali" - objasnio je svojevremeno on za „Novosti", pa nastavio o tome kako se Emilija nosila s pritiskom njegove popularnosti.

- O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bismo bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas - upamtio je on.

Naslednicima takođe nije bilo baš lako dok su odrastali uz poznatog oca. Posebno pred velike koncerte, na primer, ne bi ih zaobišlo „žickanje karata".

- Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega - pričao je Momčilo.

Momčilo Bajagić Bajaga ATAImages/ Stefan Tomašević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike