Majci Boža Vreća odložena operacija: Makar ćemo praznik da provedemo kod kuće... (FOTO)

24.12.2020

15:35 >> 15:17

0

Pevač je početkom decembra otkrio putem društvene mreže Instagram da Mila boluje od raka, te kako joj ne napušta stranu u borbi sa ovom opakom bolešću

Majci Boža Vreća odložena operacija: Makar ćemo praznik da provedemo kod kuće... (FOTO)
Copyright Božo Vrećo Printscreen ,,Tako stoje stvari"

Božo Vrežo, poznati pevač sevdalinki, otkrio je putem društvene mreže Instagram početkom decembra da njegova majka Mila boluje od kancera. Sve vreme borbe ne napušta joj stranu, a svoje fanove redovno obaveštava o njenom stanju i ne gubi nadu da će udruženim snagama ,,pobediti zlikovca”, kako kaže.

Pročitajte još:

Iako su očekivali da će operacija ovih dana biti obaveljna, u najnovijoj objavi istakako je da će taj korak ,,preći” tek u januaru. Ovom prilikom ujedno se zahvalio svima na podršci, pa dodao da će praznike koji slede provesti u porodičnom okruženju, kod svoje kuće.

– Operacija je ipak odložena za januar, a mi nastavljamo hrabro da čekamo i mislimo na dobar ishod. Sutra je prvi Božić i draže mi je da je tu sa mnom i sekom kod kuće nego u bolnici, iskreno. Skuvaćemo skroman, najskromniji ručak i ja ću im otpevati par pesama. Moramo biti strpljivi i zahvalni na svakom danu.

– Hvala vam što ste tu, vaše poruke su odmah ispisane u srce i tu stoje, i da, ljubav je najveći lek, ne zaboravljam, nemojte ni vi – potpisao je svoju objavu Vrećo na pomenutoj društvenoj mreži.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike