Bivši više ne znaju ni gde su zakopali ratne sekire? „Branđelina" zajedno sa decom u Rimu: Palo i slavlje!

15.07.2022

18:27

0

Glumac je bivšu ženu i te kako obradovao pošto joj se pridružio u Italiji, gde trenutno boravi s naslednicima

Bivši više ne znaju ni gde su zakopali ratne sekire? „Branđelina" zajedno sa decom u Rimu: Palo i slavlje!
Copyright Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia

Iako su se godinama „vukli" po sudovima i, navodno, čak i smeštali jedno drugom posle razvoda, Anđelina Džoni i Bred Pit po svemu sudeći veoma dobro funkcionišu - kada su najmlađi u pitanju. Naime, čuveni holivudski srcolomac pridružio se bivšoj ženi i njihovoj deci u Rimu, gde trenutno borave, najpre zbog rođendana Vivijen i Noksa.

Ona je, prema rečima insajdera za strane medije, izuzetno srećna zbog toga, a i rekla je da joj je „drago što je pronašao vremena da to učini", prenosi „Koimoi". Džolijeva je, inače, u Rimu zbog snimanja filma „Without blood".

Bred Pit Profimedia
 

Kada je Pit doleteo, paparaco fotografi su ga „upecali" kako ide aerodromom ležerno odeven i sa malim, ribarskim šeširom na glavi, a gitarom na leđima.

- Endži se uvek trudi da obezbedi deci dovoljno vremena s tatom, bez obzira na sve. Rođendani i praznici se gotovo podrazumevaju. U ovoj situaciji je, međutim, bila pod velikim stresom, jer nije znala kako će sve tačno da organizuje. To što je Bred doputovao joj je pravo olakšanje i zahvalna je. Trud mu nikako nije prošao neprimećeno - ispričao je drugi izvor.

Par, prema daljim napisima, ne da je zakopao ratne sekire, nego se više ne seća ni gde je to učinio, bar kada su deca u pitanju. Sve nesuglasice su u sekundi nestale, ali javnost svakako strepi od kakve sledeće posete sudu.

- Oni inače uopšte nisu u kontaktu, čak i oko dece pregovaraju drugi ljudi zbog sudskih postupaka koji su u toku. Ipak, „Branđelina", narodski rečeno, ne pita šta košta kada je zdrav odnos dece i roditelja u pitanju. Bez obzira šta oni jedno prema drugom osećaju, deci mora biti sve potaman - zaključio je on.

Anđelina Džoli Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike