Aleksandra Mladenović imala tezgu života! Zaradila brdo para na svadbi NBA igrača: Oduševljena sam kako Pol zna našu muziku

15.07.2022

11:49

0

Kako 24sedam saznaje, pevačica je dobila dobru cifru, a plaćeni su joj bili i avion i smeštaj

Aleksandra Mladenović imala tezgu života! Zaradila brdo para na svadbi NBA igrača: Oduševljena sam kako Pol zna našu muziku
aleksandra mladenovic - Copyright Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović bila je pozvana da peva na svadbi NBA igrača Pola Džordža i srpske Kim Kardašijan, Danijele Rajić, pa je pre dva dana uveličala njihovo slavlje, što su mnogi ocenili kao nastup njenog života.

Osim što je pevala i svoje hitove, poput "Ljubav ili ludilo", ona je zapevala i hit Tijane Milentijević, "Žena od sultana", uz koju je bračni par đuskao, a kako smo saznali debelo se i oparila.

 

 

Aleksandra je za 24sedam dala kratku izjavu kakvi su joj utisci sa svadbe na kojoj je sve prštalo od luksuza i glamura, a koja se desila u Italiji, ne želeći da govori o finansijskom delu.

- Ne bih o novcu, to mi je neumesno, ali sam se zaista provela super. Svadba je bila prelepa. Ukazali su mi čast i bila sam oduševljena kako Pol zna našu muziku - poručila je ona za naš portal.

Ipak, kako smo saznali, pevačica je na svadbi prošla odlično. Izvor blizak Aleksandri rekao je za 24sedam da je pevačica više nego duplo zaradila, tačnije 20.000 evra, a bili su joj plaćeni i avionski prevoz i smeštaj.

Da će joj tezga na svadbi NBA igrača možda još podići cenu, smatraju i tviteraši, koji su masovno delili snimke sa svadbe bračnog para, a uz to i napisali:

- Au, kakav repertoar na venčanju Đorđevića (Pol Džordž), posrbila ga je Danijela maksimalno. A i Aleksandra Mladenović zabola tezgu svog života - napisao je jedan tviteraš, a zatim dodao:

 

 

- Ne znam kakvu tezgu treba da ima da bude jača od ove. Venčanje NBA superstara u Italiji - konstatovao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike