Gruevska na svadbu zvala 600 ljudi, slaviće se tri dana! Biće i zvezda „Granda" na sve strane: Nadam se da će da mi pevaju!

14.07.2022

18:22

0

Veridbu je obavila samo u krugu najbližih, ali kad izgovori sudbonosno „da" - biće ozbiljna fešta

Gruevska na svadbu zvala 600 ljudi, slaviće se tri dana! Biće i zvezda „Granda" na sve strane: Nadam se da će da mi pevaju!
Copyright Foto: Privatna arhiva

Jedna od najekstravagantnijih takmičarki koje su „prošle" kroz „Zvezde Granda", Marija Gruevska, uskoro će „stati na ludi kamen" i izgovoriti sudbonosno „da" dugogodišnjem dečku Sinišu Stojanoskom. Par je veridbu obavio još pre nekoliko meseci, ali samo u krugu najmilijih.

Na venčanje, međutim, planiraju da pozovu 600 ljudi, među kojima će biti i dosta Marijinih kolega.

- Svadba će biti sredinom avgusta na otvorenom kod jednog manastira u blizini Bitolja. Siniša i ja očekujemo oko 600 zvanica, a proslava će trajati tri dana i nadam se da će sve biti najsvadbenije moguće - istakla je ona, piše „Grand onlajn", dok pevačica dodaje da će dati sve od sebe da ti dani svima ostanu u najlepšem sećanju.

 

 

- Pozvala sam sve one sa kojima sam se ja takmičila i još desetak njih sa strane koji su moji veliki prijatelji, a takođe su bili u „Zvezdama Granda". Nadam se da će se i oni latiti mikrofona pored glavnog benda koji je zadužen za veselje, a to je „Molika junior", takođe moji veliki drugari - objasnila je ona, koja je publiku tokom takmičenja navikla na krajnje neobične izbore kada je njen stajling u pitanju.

O venčanici, međutim, još uvek mudro ćuti.

- Što se tiče venčanica i haljina ne bih da otkrivam, videćete sve kada budete došli - ostala je misteriozna ona, ali je pred kraj razgovora s pomenutim medijima dodala još jedan dan za veselje.

- Nećemo ograničavati ljude sa ta tri dana (smeh). Ako bude neumornih, veselje nastavljamo i u ponedeljak. Ma dokle god se izdrži! Ne udajem se ja svaki dan - zaključila je Marija.

Marija Gruevska s verenikom Instagram screenshot / marija_gruevskaa
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike