„Šta sam sad uradila?!" Aleksandra Mladenović o brojnim pozivima koje je dobijala od Ane Bekute čak i usred emisije!

18.05.2022

21:38

0

Ona je, naime, želela da kontaktira mladu Sandru iz „Zvezda Granda" ali često bi pogrešila pa telefonom dobila pevačicu

„Šta sam sad uradila?!" Aleksandra Mladenović o brojnim pozivima koje je dobijala od Ane Bekute čak i usred emisije!
aleks - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Mladenović svakako je ostvarila veliki uspeh i za nju sada već nema ko ne zna, međutim, otkako se u „Zvezdama Granda" pojavila mlada pevačica istog imena - i najbiljima se desi greška. Ana Bekuta je, tako, u nekoliko navrata telefonom umesto Sandru, pozivala Aleksandru.

Jednom čak i dok je bila u emisiji.

Inače, poznata pevačica i mentorka u talent-šouu bila je ta koja je predložila da mlada Aleksandra promeni ime, ne bi li se napravila jasna razlika.

Ana Bekuta Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ona je iz mog kraja i poznajem je jako dugo, otkako je krenula se bavi pevanjem. Bila sam oduševljena, pratila sam je u „Nekim novim klincima" i bila je sjajna još tada. Naravno da navijam za nju, to je naš jug, ali realno, bolje je što će se zvati Sandra, nego Aleksandra, da ne bude zabune - prokomentarisala je Mladenovićeva, pa nastavila o Bekutinim pozivima.  

- Da li znate koliko me puta Ana Bekuta zove i misli da je Aleksandra Mladenović iz Niša, njena takmičarka? I dan-danas me zove milion puta misleći da je ona. Skoro me je zvala dok sam bila u emisiji, ja šokirana, reko': „Šta me žena sad pita, zbog čega, šta sam sad uradila?" A u stvari ona je zvala drugu Aleksandru - otkrila je zatim, piše „Grand onlajn", te nastavila o promeni imena mlade koleginice, ističući kako bi isto učinila da je na njenom mestu.

 

- Svakako bih promenila, ona je mlađa i lepo što je to uradila i želim joj uspešnu karijeru - zaključila je Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike