Kameron Dijaz o majčinstvu na pragu pedesete: Ovako sad gleda na starenje!

03.06.2022

13:20

0

Glumica se nada da će poživeti još 50, 60 godina, samo da što više vremena provede sa svojom mezimicom

Kameron Dijaz o majčinstvu na pragu pedesete: Ovako sad gleda na starenje!
Kameron Dijaz - Copyright Profimedia

Otkako je postala majka, Kameron Dijaz ne krije koliko je srećna, ali i koliko joj se promenio pogled na svet. Nedavno, u emisiji koju vodi njena koleginica Gvinet Paltrou, istakla je da bi volela da poživi još 50, 60 godina, smo kako bi sa ćerkom Radiks provela što više vremena.

Kameron veruje da deca s roditeljima imaju najbolji odnos u četrdesetima, pa bi volela kada bi doživela taj njen period.

– Ceo koncept starenja se za mene potpuno promenio u poslednjih deset godina, a pogotovo otkako sam dobila Radiks - počela je Dijazova, koja se iz glume povukla još 2014, ali i dalje uživa u slavi koju joj je donelo ovo zanimanje.

Sa Bendžijem Madenom (iz sastava „Gud Šarlot") je uz pomoć surogat majke osnovala porodicu i u potpunosti se posvetila ćerkici.

– Otvorena sam za sve što me čeka i jako uzbuđena. Mislim da imam još 50, 60 godina. Želim da doživim 110, jer mi je dete sada baš malo - rekla je zatim poznata plavuša (49), pa objasnila:

- Smatram da proživite najbolje trenutke s roditeljima kada ste u četrdesetima. Tek tada ih zapravo cenite i shvatite što su vam sve pružili. Zato bih htela da budem uz nju kada bude toliko i napunila.

Kameron Dijaz Profimedia
 

Potom, istakla je kako veruje da će joj se i ta želja ostvariti, kako je njena porodica poznata po tome što dugo žive.  

– Moja je baka trčala poljima doline San Fernando s hranom za kokoške i zečeve u 72. godini. Mislim da sam nasledila nešto od nje. Isto tako mislim da je način na koji živiš, kako se brineš o svom telu izuzetno bitan - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike