Konstraktin život posle "Evrovizije": U kafanu ne ide, ali zapeva poneki narodnjak! I cena joj je porasla

13.07.2022

08:14

0

Umetnica je ispričala i o čemu je sanjala kada je počela da se bavi muzikom

Konstraktin život posle "Evrovizije": U kafanu ne ide, ali zapeva poneki narodnjak! I cena joj je porasla
KONSTRAKTA - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta povukla se donekle iz medijskog života nakon uspešnog predstvaljanja Srbije na "Pesmi Evrovizije", gde je osvojila peto mesto, a sada je ispričala kako vodi život nakon ovog takmičenja.

Konstrakti je, očekivano, posle nastupa u Italiji cena nastupa porasla.

- Materijalni faktor je svakako tu. Cena je posle "Evrovizije" dosta porasla, zarađuje se više, nastupa je više. Cena nam je porasla, bendu i meni - rekla je muzičarka, priznajući da ona sa bendom "Zemlja gruva" ipak ne putuje u inostranstvo poput pevača narodne muzike.

- Kao "Zemlja gruva" nikad nismo nastupali tamo. Za sada nema nešto ponuda... U stvari ima predloga, ali ništa još nije zakazano. Ne bi bilo loše i to videti kako izgleda, nisam još uvek to iskusila, ne znam kakvo je iskustvo. U kafanu ne idem. Ima, inače, narodnih pesama koje znam, bilo je noći u kojima sam ulazila u tu tematiku. I tu ima dosta dobrih tekstova, zaista - rekla je Ana o nastupima u dijaspori, otkrivajući šta je očekivala kada je počela da se bavi muzikom.

Printscreen/YouTube/RTS TV lica, kao sav normalan svet
Ana Đurić Konstrakta

- Oduvek je bio san, kad sam počela da se bavim muzikom, posle prvih nekih uspeha, da se postane novi Bajaga. Međutim, tu treba mnogo toga, pre svega rada. Shvatila sam brzo da je to malo teže - priznala je ona u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike