Kad je reč o njenoj kosi, samo joj je jedno važno! Konstrakta otvoreno i o velikim promenama posle „Evrosonga"

29.05.2022

19:14

0

Umetnica priča i kako ranije nije mnogo pratila ovo prestižno muzičko takmičenje, na koje joj je svakako bila velika čast da ode

Kad je reč o njenoj kosi, samo joj je jedno važno! Konstrakta otvoreno i o velikim promenama posle „Evrosonga"
Konstrakta Promo/RTS

Ana Đurić, daleko poznatija kao Konstrakta, kao gošća jedne emisije je razgovara o tajni - svoje zdrave kose, promenama koje su usledile pošto je postala predstavnica Srbije na „Evroviziji", a onda i tome kako se snalazi u svetu koji je posmatra kao „veliku zvezdu".

- Održavam samo šiške - nasmejala se Konstrakta u emisiji „Nedeljom u dva" na HRT-u, posle pitanja voditelja: „Koja je tajna Vaše zdrave kose?"

Zatim, otkrila je kako se nosi s ogromnom slavom koju je doživela pošto je bila prozvana predstavnicom.

- Vreme će pokazati, imam dovoljno godina da znam šta mi treba. I koliko mi je dovoljno. Stabilna sam. Biće sigurno tu i šampon za 30 evra, možda pokleknem - ponovo se našalila ona, naglasivši kako joj medijska pažnja ponekad i teško padne.

- Bude mi nekada naporno. Sada mogu da biram kada ću davati intervjue i kome. Dnevno dobijem 15 zahteva za intervju. Sve zanima ko je ta Konstrakta, a ona je obična žena, ima šiške i ima madež - tvrdi Ana, koja ranije nije toliko ni pratila „Evrosong".

- Nisam znala ni koji je sistem glasanja - ispričala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Mnoge je zanimalo i kako se umetnica hrani:

- Ne vidi se po meni, ali ja zaista volim da jedem i da kuvam. Na periode odlučujem šta ću da kuvam. Recimo, spremam pastu dok moji ukućani ne mogu više da je gledaju, pa spremam nešto drugo iznova i iznova... Jedino što ne znam da spremam to je pasulj, za to je zadužen moj tata. To mi je izazov, da naučim da spremam pasulj i zavijam sarme.

Na pitanje da li je koristila botoks, odgovorila je:

- Ne i mislim da neću nikad. Mislim da je prihvatanje najbolji način da se izborimo sa starenjem.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti