Razvodi se Frančesko Toti: Fudbaler stavio tačku na brak sa glumicom

12.07.2022

17:41

0

Posle 17 godine, rešili su da se rastanu, a mediji spekulišu da je za njihov rastanak kriva treća osoba

Razvodi se Frančesko Toti: Fudbaler stavio tačku na brak sa glumicom
Toti (2) - Copyright Profimedia

Italijanski fudbaler Frančesko Toti i njegova supruga, voditeljka i glumica Ilari Blazi odlučili su da se razvedu posle 17 godina braka, pišu italijanski mediji.

Ilari je u ponedeljak veče obelodanila da je došao kraj njenom braku sa čuvenim „princem Rima”, prenosi italijanska novinska agencija ANSA. Par je istakao da želi privatnost i da o ovoj odluci, koju su zajedno doneli, ne žele da polemišu. 

- Nakon 20 godina ljubavi i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen - izjavila je italijanska voditeljka i naglasila da ne želi o razvodu da priča, kako ne bi ugrozila time svoju decu:

Profimedia
Ilari Blazi, Frančesko Toti

 

- Proces razvoda ostaće privatna stvar i dalje neću davati izjave. Pozivam sve da izbegavaju spekulacije i poštuju privatnost moje porodice, jasna je Ilari, a prenosi Wantedirome.com.

Toti je takođe apelovao na privatnost, posebno u vezi sa njihovom decom.

- Pokušao sam da prevaziđem krizu svog braka, ali danas shvatam da je izbor razvoda iako bolan, zapravo neizbežan - rekao je Totti za ANSU.

Podsetimo, Toti i Blazijeva su se venčali su se u Rimu 2005. godine i imaju troje dece - sina Kristijana i ćerke Šanel i Izabel.

Profimedia
Frančesko Toti, Ilari Blazi

 

Spekulacije o krahu ljubavi pojavile su kada se Ilari nije pojavila na proslavi suprugovog rođendana 27. septembra 2021. Ubrzo nakon toga, obrisali su i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pričalo se i da se par žestoko posvađao 5. februara tokom porodičnog putovanja u Kastel Gandolfo i da je brak pukao zbog preljube.

Mediji su pisali da je Ilari flertovala sa svojim kolegom i glumcem Lukom Marinelijem, a kada je Toti to saznao, uzvratio je istom merom. Neki izvori tvrdili su da slavni fudbaler je već duže vreme zaljubljen u drugu ženu ekomomistkinjom Noemi Boči.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike