Sneki iza sebe ima jedan propali brak, ali je to nije obeshrabrilo! Progovorila o ponovnoj udaji: Tačno znam šta hoću!

12.07.2022

10:49

0

Kako i sama kaže - nikad ne reci nikad, dok na samoću svakako ne gleda kao na nešto što je ružno

Sneki iza sebe ima jedan propali brak, ali je to nije obeshrabrilo! Progovorila o ponovnoj udaji: Tačno znam šta hoću!
Snežana Babić Sneki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Babić je do 2009. godine bila u braku s nemačkim biznismenom srpskog porekla, Radomirom Stojanovićem. Posle razvoda, međutim, Sneki ga nikad više nije spominjala u javnosti, ali to je svakako nije obeshrabrilo na polju ljubavi.

- Jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad... Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju - rekla je jednom prilikom pevačica, govoreći o braku i planovima za budućnost, prenosili su domaći mediji.

Ona, takođe, smatra da samoća i usamljenost nikako nisu isto. Biti sam za nju nije ništa loše.

„Samoća ima mnogo prednosti!"

- Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama, ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - objasnila je svojevremeno u „Magazin Inu".

- Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi se zabezeknu u današnje vreme kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju ili čak na više polja, nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju, ona je pogrešila - zaključila je bila Sneki.

Snežana Babić Sneki ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike