Keli Klarkson oduševila fanove savetom koji je dala devojci u problemu

25.10.2020

06:44 >> 10:21

0

Pevačica se stavila u njenu poziciju i poručila joj da nije sama

Keli Klarkson oduševila fanove savetom koji je dala devojci u problemu
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Pevačica Keli Klarkson (38) još jednom je pokazala koliko je otvorena sa fanovima u novoj epizodi svoje emisije „Keli Klarkson šou”.

Naime, dok je odgovarala na pitanje obožavateljke, iznela je svoj stav o ljubavnim problemima koje devojka ima, a u kojima se, po svemu sudeći, prepoznala.

– Moja simpatija koristi samo Instagram da mi piše i šalje mi u komentarima emotikone sa srcima. Nije me pitao za broj. Kako da ga ubedim da treba da podigne naš odnos na viši nivo i konkretno dopisivanje? – glasilo je pitanje obožavateljke.

Foto: Printscreen Youtube

– Imam savet, ali ne znam da li će da ti se dopadne. Ne znam zašto bi želela da budeš sa nekim kome je samo bitno da se pokaže pred drugima. Treba da znaš šta se dešava iza zatvorenih vrata, a ne ispred njih, jer to je osoba s kojom ćeš biti u vezi. I to je u redu, jer smo svi bili u tvojoj situaciji. Nisi sama – odgovorila je pevačica.

Iako je Keli bila otvorena pričajući o svom raskidu sa Brendonom Blekstokom, nije jasno da li je ovim mislila na njega ili na nekog drugog dečka, a obožavateljke na društvenim mrežama ne prestaju da iskazuju divljenje zbog toga što se još jednom pokazala kao neko ko ne želi da se izdigne iznad drugih otkrivši da je i sama bila u istom problemu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike