„Roditeljima je dugo trebalo da shvate šta ja to radim!" Nikolina Pišek o turbulentnoj prošlosti

12.07.2022

06:50

0

Nada i Ivan su bili starog kova i sve što su želeli bilo je da njihova naslednica bude osigurana

„Roditeljima je dugo trebalo da shvate šta ja to radim!" Nikolina Pišek o turbulentnoj prošlosti
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Pišek je početkom maja tekuće godine doživela veliku porodičnu tragediju, pošto je iznenada ostala bez muža Vidoja Ristovića. Njegovu smrt, međutim, još uvek prate brojne razmirice između njegovog oca Miše Grofa i voditeljke, mahom vezane za nasledstvo.

Nekoliko meseci pre nego što joj je suprug preminuo, inače, Nikolina je javno progovorila o svojim roditeljima, te turbulentnoj prošlosti - uzimajući u obzir to da se sa nekim njenim izborima nisu baš tako lako složili.

Nada i Ivan su, naime, bili starog kova, nadali su se da će im ćerka biti dobro obezbeđena i ne sluteći da se sve još tada u potpunosti promenilo kada je javni posao u pitanju.

- Roditeljima je trebalo dosta drugo da shvate šta ja to uopšte radim. Tek kasnije su shvatili... Oni su roditelji starog kova. Želeli su da budem osigurana, šta to znači... Da budem zdravstveno osigurana, da mi to plati poslodavac, a ne sama da uplaćujem, koncept im baš nije bio jasan. Bilo im je neshvatljivo šta znači „samozaposlena". Da isto tako imam redovna primanja, stabilnu platu - ispričala je bila Pišekova, kojoj je prošle godine preminuo otac.

- Nisu bili srećni zbog izbora. Bili bi nekad najsrećniji da radim na sudu ili tako nešto... (smeh) To nije baš bilo tako. Kasnije su mi puno pomagali, pogotovo oko ćerke, koju sam dobila sa 21, kad sam studirala na fakultetu. Bila sam samohrana majka - dodala je ona tada za „24sata.hr".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike