Preminuo otac Opre Vinfri: Voditeljka pokazala šta su radili pre nekoliko dana, ovako se oprostila od njega (VIDEO)

09.07.2022

19:44

0

Kako je otkrila, bila je uz njega kada je preminuo

Preminuo otac Opre Vinfri: Voditeljka pokazala šta su radili pre nekoliko dana, ovako se oprostila od njega (VIDEO)
Opra Vinfri - Copyright Profimedia

Vernon Vinfri, otac legendarne voditeljke Opre Vinfri, preminuo je juče u 89. godini, nakon teške borbe sa rakom. Voditeljka se oprostila od njega emotivnom porukom na svom nalogu na Instagramu, uz snimak koji je nastao pre manje od sedam dana.

Naime, kako je objasnila, oni su želeli da mu odaju počast za sve što je uradio u životu, jer su znali da mu se kraj bliži.

Opra Vinfri Profimedia
Opra Vinfri

- Pre manje od nedelju dana odali smo počast mom ocu u njegovom dvorištu. Moj prijatelj i gospel pevač Vintli Pips pozdravio ga je pesmom. Osetio je ljubav i to nam je pokazao, sve dok više nije mogao da govori - napisala je voditeljka, pa nastavila:

- Juče, dok je bio okružen porodicom, imala sam svetu čast da vidim kako je čovek, koji je meni podario život, izdahnuo. Mogli smo da osetimo mir u sobi. I on će postojati. Sve je dobro. Hvala vam za vaše molitve i lepe misli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Vernon Vinfri je radio kao gradski odbornik i bio vlasnik salona lepote. Voditeljka, koja je u 2018. godini ostala bez majke, bila je uz oca u Nešvilu u poslednje vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike