Dženifer Lopez otvoreno o napadima panike: Ovako ih je „navukla" u mladosti, pa ih se jedva oslobodila!

11.07.2022

12:20

0

U jednom trenutku nije mogla da se pomeri, a onda joj se i zamutilo pred očima

Dženifer Lopez otvoreno o napadima panike: Ovako ih je „navukla" u mladosti, pa ih se jedva oslobodila!
Copyright Instagram: @jlo

Dženifer Lopez je otvorila dušu pa progovorila o napadima panike koji su je mučili u dvadesetima - zbog premora. U tom periodu, naime, pevačica je bila navikla sebe da funkcioniše na oko par sati sna, pre svega, a tek kasnije je shvatila da joj to samo pravi veću štetu.

U okviru „On the JLo newsletter-a" istakla je koliko je san važan, a da je ona to naučila na teži način.

- Spavala sam između tri i pet sati, pa na setovima provodila dane, u studiju... Vikendom sam snimala spotove. Mislila sam da sam nepobediva. Sve dok me jednog dana, dok još nisam izašla iz svoje prikolice gde bih se spremala, nije stigao sav taj stres - napisala je Dženifer, a zatim nastavila:

- Planirala sam dan i u sekundi... Nisam više mogla ni da se pomerim. Kao da sam se zamrzla tako u mestu, pa sam se uplašila, počelo je da mi se muti pred očima. Kasnije sam saznala da je to klasični napad panike zbog iscrpljenosti, ali tada, nisam imala pojma šta je to.

Kada je specijalista rešio da malo bolje sagleda to kako ona živi, morala je umnogome da menja „sistem".

- Moj čovek iz obezbeđenja je došao na set, podigao me i odvezao kod lekara, eto. U putu sam se malo opustila pa sam makar mogla da govorim... Prepala sam se i da ludim. to sam pitala lekara, da li ja to gubim razum sada, a on je odgovorio odrično. Poručio mi je najpre samo da spavam - objasnila je, pa dodala:

- Trebalo je da spavam između sedam i devet sati dnevno, da izbacim kofein i, za početak, to će biti dovoljno. Tako je i bilo. Shvatila sam zatim i da nikako nisam smela da ignorišem sopstveni osećaj, potrebe. Nega je pola zdravlja, kako duše tako i tela. Tada sam presekla i nikad više nisam skrenula s dobrog puta, striktno se svega pridržavam. To mi je sada i životni stil - zaključila je ona, koja gotovo da više i ne zna drugačije, prenosi „People".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike