Stefan Tomić o „Zvezdama Granda", Bosancu i Đorđu Davidu: Ne mogu da zaboravim šta mi je tada na sceni bilo rečeno!

10.07.2022

21:39

0

Pevač nije siguran da li baš u potpunosti razume estradu, ali bi svakako voleo da ostavi svoj trag

Stefan Tomić o „Zvezdama Granda", Bosancu i Đorđu Davidu: Ne mogu da zaboravim šta mi je tada na sceni bilo rečeno!
stefan_tomic_1 - Copyright Stefan Tomić, Printscreen Youtube „Zvezde Granda"

Stefan Tomić se nije plasirao u finale, ali svakako nosi lepa sećanja iz „Zvezda Granda" gde se i te kako lepo predstavio. Bio je u timu Đorđa Davida, kom je neizmerno zahvalan na svemu, posebno tome što je uz njegovu pomoć uspeo „da skoči" do polufinala.

U poznatom šouu se, inače, prvi put našao na sceni i pred kamerama, te smatra da mu je sve ovo bila velika lekcija, pa svakako i iskustvo koje neće moći nikada da zaboravi.

- Da, zaista je to veliki uspeh (polufinale), konkurencija je bila veoma jaka tako da mi je izmaklo to finale. Ali moram da kažem da su se svi finalisti što se mene tiče, sa razlogom našli tu gde jesu. Još uvek imam utisak kao da se sve ovo desilo nekom drugom, a ne meni i sve mi to deluje tako nestvarno. Moram da dodam da mi nedostaje ona scena. Ma koliko da je stresno bilo ovo putovanje kroz takmičenje, ostavilo je na mene lep utisak - počeo je Stefan, piše „Grand onlajn", zbog kog je Marija Šerifović još u prvom krugu pokušavala da vidi ispod zida kakav se to talenat krije.

Na pitanje da li je tada bio svestan svoje autentičnosti, odgovorio je:

- Drago mi je da je žiri prepoznao svu onu emociju koja je izlazila iz mene. To je bilo moje prvo scensko pojavljivanje. Pre samog izlaska bilo je dosta treme ali je sve to nestalo onog trenutka kada sam izašao na pozornicu. Onda sam se prepustio muzici i uživao u svakom trenutku. Naravno, žiri je svojim dobrim raspoloženjem doprineo da interpretacija bude još bolja! A ono: „Bravo momče!", gospodina Dragana Stojkovića Bosanca svakodnevno se prepričava u mom društvu.

Probe s rokerom će po mnogo čemu pamtiti.

- Đorđe je divan čovek i o njemu imam samo reči hvale! Apsolutno predan zadatku, a to je da spremi kandidate najbolje što može! Naravno, nije sve to bilo tako sjajno i bajno, izgubljeno je tu dosta živaca, obostrano (naročito kada je odabir pesama u pitanju), ali sada kada je sve to prošlo i to mi nedostaje! Šalu na stranu, mnogo je radio sa nama. Imali smo često probe i bio nam je na raspolaganju, bukvalno 24/7. Napredak je ogroman, a to primećujem tako što, na primer, mnogo lakše skidam fraze koje su nekada za mene bile nezamislive. Nesvesno smo mnogo napredovali - ispričao je Tomić, za čiji je izgled, sa druge strane, bio zaslužen Dejan Milićević, kom se u razgovoru za pomenute medije takođe zahvalio na svemu.

Stefan Tomić, Printscreen Youtube „Zvezde Granda"
 

Upitan da li vidi sebe na estradi, izjavio je:

- Estrada je širok pojam i nisam siguran da ga ja u potpunosti razumem. Ono što je meni važno jeste da u vremenu ostavim neki trag. Ne iz nekog vlastitog hira ili potrebe za novcem i popularnosću, već zato što je to moja dužnost na osnovu dara koji sam dobio. Što znači da bih najviše voleo da uspostavim saradnju sa kvalitetnim ljudima iz sveta muzike, koji imaju sličan cilj kao i ja.

Meseci takmičenja svakako nose određeni nivo stresa sa sobom, a tako je bilo i u Stefanovom slučaju.

- Žrtva koju sam podneo usko je povezana sa žrtvom koju ova profesija sa sobom nosi, a to je odsustvo od kuće i dragih ljudi. Ipak, muzika je jedina stvar koja mi je u najtežim momentima u životu pruzala utočište, budila nadu i pokazivala put kojim se treba kretati. Tako da ja, pod zastavom vere, koračam napred sigurnim koracima - istakao je, pa dodao kako mu sada treba mala pauza od svega, ne bi li napunio baterije za posao koi je tek pred njim.

Stefan Tomić, Printscreen Youtube „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike