Jelena Karleuša pokazala kako uživa sa ćerkama na odmoru, a onda su ugledale nešto neočekivano: Pojma nemam šta je ovo! (FOTO)

08.07.2022

20:38

0

U okviru storija na Instagramu pevačica deli detalje sa puta, na koji je otišla dva dana pošto je objavila da se razvodi od supruga

Jelena Karleuša pokazala kako uživa sa ćerkama na odmoru, a onda su ugledale nešto neočekivano: Pojma nemam šta je ovo! (FOTO)
jk_kasina_17032022_0023 - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša je sa ćerkama Nikom i Atinom otputovala u Tursku, u jedan luksuzni rezort, na odmor. Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je pre nekoliko dana objavila da se razvodi, ali je očigledno rešila da je najbolje da se sa decom skloni od svega i uživa.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša sa ćerkama

Pevačica je na svom nalogu na Instagramu pokazala kako nazdravlja sa ćerkama na večeri, te i kakav su divan aranžman voća dobile, ali onda se desilo nešto neočekivano.

Pevačica je, pretpostavlja se, otišla u svoju sobu, te usnimila nešto što liči na guštera, ali ni ona sama nije znala šta je to.

- Pojma nemam šta je ovo, nešto belo... - rekla je pevačica u okviru storija, a s obzirom na to da je poznata po tome da voli životinje, verovatno se nije previše uplašila.

Podsetimo, Jelena je proteklog utorka objavila saopštenje na svom nalogu na Instagramu da njen suprug Duško i ona više nisu zajedno, te da se razvode. Kako je istakla, da ne bi bilo spekulacija, sva imovina je prepisana na decu, nad kojom je ona dobila starateljstvo. Nakon toga se o ovome nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike