JK i Duško imaju ogromno bogatstvo, a evo šta sve prepisuju ćerkama: Postaju vlasnice nekretnina od nekoliko miliona evra

07.07.2022

12:21

0

Prema pisanjima medija, imovinom će upravljati Jelena, sve dok Atina i Nika ne odrastu

JK i Duško imaju ogromno bogatstvo, a evo šta sve prepisuju ćerkama: Postaju vlasnice nekretnina od nekoliko miliona evra
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright M. M./ATAImages/MN PRess

Pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić rešili su da stave tačku na svoj brak dug 14 godina. Iz njihove ljubavi, rodile su se dve ćerke Atina i Nika, a ono što sve zanima, jeste šta će njihove ćerke dobiti u nasledstvo posle razvoda. 

U zvaničnom saopštenju koje je JK ostavila na Instaramu, starateljstvo nad decom pripašće njoj, a svu imovinu stečenu u bračnoj zajednici naslediće njihove ćerke Atina i Nika.

Šta sve zapravo imaju Karleuša i Tošić? 

Pre nekoliko godina bračni par je kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko tri miliona evra, u kojoj Karleuša živi sada sa ćerkama, a o ovoj nekretnini par nikada nije javno govorio.

Pre te luksuzne vile, par je živeo u prestoničkom naselju - Lisičiji Potok. 

Bivši fudbaler osim što je kupio dve nekretnine u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mestu gde živi njegova mama Nikoleta.

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam/Goran Sivački/Profimedia
Jelena Karleuša, Duško Tošić

 

Prema navodima Blica, kako su njihove ćerke trenutno maloletne, Jelena će raspolagati imovinom dok one ne odrastu. 

No, ovde nije kraj bogatstvu koje ima ova porodica. Tošić, osim što poseduje luksuzne nekretnine, on je enormnu svotu novca zarađivao kao fudbaler kada je potpisao ugovor za kineski klub - Guangdžou R&F.  

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša, Duško Tošić

 

Prema pisanjima medija on je dobijao pet miliona i 800 hiljada evra po sezoni. Sve u svemu, Duško je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko 18 miliona i 750 hiljada evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike