Zorana Simeunović objavila prvi album, a pesma koju je snimila sa Bekutom bila je posebna Mrkina želja (FOTO)

04.05.2022

12:38

0

Na nagovor svojih partnera uradile su "Gram", a brojnu podršku pevačici pružili su i Mile Kitić, Keba, Snežana Đurišić...

Zorana Simeunović objavila prvi album, a pesma koju je snimila sa Bekutom bila je posebna Mrkina želja (FOTO)
ana_bekuta_zorana_simeunovic_28032022_0068 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Brojne poznate ličnosti sjatile su se na promociji prvog albuma pevačice Zorane Simeunović,  pod nazivom "Prvi", a povod za slavlje bio je i njen rođendan.

Sa Anom Bekutom pevačica je snimila duet "Gram", kao prvu pesmu nakon što je ostala bez životnog partnera Milutina Mrkonjića.

Upravo taj hit bila je Mrkina želja, pa je do saradnje Ane i Zorane došlo na nagovor njihovih partnera. Tako je Bekuta, bez obzira na situaciju, odlučila da mu ispuni želju i posle svega smogne snage da uđe opet u studio. Milutin, nažalost, nije dočekao da čuje numeru "Gram", a Zorana joj je neizmerno zahvalna na trudu.

- Iz velikog poštovanja prema Ani zahvalna sam joj što je danas tu, što je ostvarila jedan od mojih najvećih snova. Zahvalna sam na strpljenju i razumevanju i pored situacije u kojoj se nalazi - rekla je Zorana za medije nakon promocije albuma.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mile Kitić i Zorana Simeunović

Osim ove, na albumu se nalazi još sedam pesama, a autor većine numera je Zoranin suprug, hitmejker Steva Simeunović. Važnu poslovnu podršku pružio joj je i Dejan Milićević kao reditelj većine spotova.

Takođe, ovaj važan dan za nju ulepšali su joj svojim dolaskom i Mile Kitić, Đole Đogani, Snežana Đurišić koja je došla sa partnerom Vanjom Miloševićem, Dragan Kojić Keba i mnogi drugi.
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike