Ćerka Đanluke Vakija rodila se s rascepom na nepcima: Nisam znao šta ću sa sobom kad su mi to saopštili

24.12.2020

18:35 >> 18:17

0

Italijanski plejboj i njegova skoro pune tri decenije mlađa izabranica dobili su naslednicu Blu krajem oktobra

Ćerka Đanluke Vakija rodila se s rascepom na nepcima: Nisam znao šta ću sa sobom kad su mi to saopštili
Copyright Đanluka Vaki Profimedia

Šeron Fonseka i Đanluka Vaki po prvi put su se ostvarili kao oditelji krajem oktobra tekuće godine, kada se rodila njihova ćerka Blu. Međutim, nakon lepih vesti usledio je i šok, pošto su saznali da je beba rođena s rascepom na nepcima.

Pročitajte još:

Ova anomalija se, inače, utvrđuje odmah po rođenju i većina dece s takvim rascepom imaju problema s ishranom, jer je dojenje nemoguće. Leči se, s druge strane, hirurškim putem i obično je potrebno nekoliko zahvata kako bi krajnji rezultat bio zadovoljavajuć. Iako se operacija ne smatra hitnom i bebe se mogu hraniti uz pomoć kašičice ili pipete, mnogim roditeljima u takvoj situaciji nimalo nije lako, pa tako i poznatom paru.

– Kada su mi to rekli, nisam znao šta ću sa sobom. Celo moje biće bilo je okrenuto ka njoj (ćerki), svim silama sam joj samo želeo dobro, kao i svoj drugoj dečici s istim problemom. Posebno onoj koja nemaju tu sreću da isti odmah i reše. Tokom operacije uradili su sve što su mogli i ,,ispravili stvar”. Bila je pod anesetzijom, a tako je mala. Objašnjavali su nam kako to nije ništa strašno i ponavljali da će biti sve u redu… I na kraju garantovali kako će voditi sasvim normalan život. Hvala Bogu.

– Inače, iz dana u dan, sve više liči na majku – otkrio je za ,,US Hola” Đanluka, govoreći o svojoj mezimici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike