Sin Šabana Šaulića staje na ludi kamen: Mihajlo uskoro dobija i naslednika!

03.07.2022

19:22

0

Autor: Marija Mitić

Buduća supruga naslednika kralja narodne muzike je diplomirani pedagog iz Beograda, a obe porodice se neizmerno raduju njihovom predstojećem braku

Sin Šabana Šaulića staje na ludi kamen: Mihajlo uskoro dobija i naslednika!
Copyright Mihajlo Šaulić, Antonio Ahel/ATAImages

Sin Šabana Šaulića i generalni konzul RS u Cirihu, Mihajlo Šaulić uskoro staje na ludi kamen! On sa svojom izabranicom Marinom Velimirović već dugo planira venčanje, koje će se desiti u septembru.

Mihajlo i Marina sledeće godine će postati i roditelji, naveo je izvor portala Objektiv.

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku - rekao je izvor za pomenuti medij.

Antonio Ahel/ATAImages
Mihajlo Šaulić

- Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju, bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela - dodao je izvor blizak porodici Šaulić.

Buduća supruga naslednika kralja narodne muzike je diplomirani pedagog iz Beograda, a obe porodice se neizmerno raduju njihovom predstojećem braku.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić proteklih godina je u medijima povezivan sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, međutim do danas je ostalo nerazjašnjeno da li su zaista bili u emotivnoj vezi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike