„Vodu sam tad imala samo utorkom i četvrtkom!" Jeleni Đokić baš nije bilo lako: Otkrila nepoznate detalje iz života!

03.07.2022

12:55

1

Glumica i nekadašnja supruga Svetozara Cvetkovića objašnjava kako je zahvalna na izazovima, jer je tako ojačala

„Vodu sam tad imala samo utorkom i četvrtkom!" Jeleni Đokić baš nije bilo lako: Otkrila nepoznate detalje iz života!
jelena_djokic - Copyright Printscreen ,,Kec na jedanaest"

Jelenu Đokić život baš nije mazio, ali se zbog toga mnogo i ne žali. Nekadašnja supruga Svetozara Cvetkovića i glumica svojevremeno je u jednom izlaganju objasnila kako je zbog izazova postala jača, te da na svojim leđima mnogo šta sad može da iznese.

Najpre, kada se iz rodnog, a ratnog Splita 1991. godine preselila kod rođaka u Mladenovac - to je učinila sama, bez roditelja. Tu je zatim završila osnovnu školu.

„Nisam znala da hodam po snegu!"

- Imala sam četrnaest godina, bila sam primeran đak, omiljen u kolektivu. Družili smo se na ulici, Split je bio bezbedan kada sam bila klinka, a ja sam bila od onih koje uvek među prvima biraju za druženje, bila sam spretna u svemu. Onda odjednom postaješ nepoželjan, a oni loši postaju nosioci neke nove reči, nove priče. To ti do te mere poremeti sistem da kada je došlo vreme da bežim, da idem, ja sebi nisam dozvolila da patim zbog toga. Da li je to bio prkos, inat, ne znam, bila sam klinka i još sama - ispričala je bila ona, pa dodala:

- S mora sam stigla na sneg po kome nisam umela ni da hodam, a do škole je bilo 40 minuta. Padala sam po njemu ko kruška. Mislim da sam se na rez preobratila baš iz te kontre. Srećom, uletela sam tada u ruke svoje sestre Gabrijele, koja je već tada bila potpuno u svetu rokenrola, andergraunda, bendova, proba. I ja sam iz pop-kulture, „New kids on the block", do kraja uletela u rokenrol, u kome sam do dana današnjeg. Ne mislim sada da je uopšte bilo loše to što mi se desilo, ne. Dobro je stajati na svojim nogama.

Bez baze je, objašnjava, često u životu ostajala.

- Stvoriš negde neke ljude, pa se premestiš, i onda se pitaš šta ćeš sad s onim. Vremenom, to iza tebe bledi. Ali, neki kontakti traju i danas. Izabrala sam da nikada ne patim za onim što je bilo ranije - kazala je ranije glumica, kojoj ni studentski život nije bio bajan.

„Vodu smo imali samo utorkom i četvrtkom"

Sa roditeljima i bratom preselila se na Cetinje gde je živela u teškim uslovima.

- Živiš u studentskom domu, gde si samo utorkom i četvrtkom imao toplu vodu. Ostalim danima greješ na lonče. Pristaneš na to. Ali, tu iskristališeš svoju želju. A kada završiš fakultet, onda si svoj čovek - zaključila je ona, prenosi „Story".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike