Brena o braku i porodičnom životu: Boba je taj koji brine o nama i trudi se da nam ne bude dosadno!

02.07.2022

08:26

0

Pevačica objašnjava po čemu zna da pored sebe ima pravog muškarca

Brena o braku i porodičnom životu: Boba je taj koji brine o nama i trudi se da nam ne bude dosadno!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Lepa Brena i Boba Živojinović su jedan od omiljenih, ali i najuspešnijih bračnih parova s javne scene. Vremenom su prošli mnogo, ali su uspeli da sačuvaju ljubav i porodicu na okupu. Pevačica objašnjava da je to tako najpre zato što ne nose kući svoje „titule".

„Pošto održim koncert, ne idem kući kao Brena!"

- Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život, jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i „titulu" u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi - počela je Brena u „Grand magazinu" pa dodala koliko smatra da je poverenje u jednom odnosu važno.

- Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan - nabrajala je zatim, pa istakla kako nisu baš sve prevare za praštanje, po njenom mišljenju.

- Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

Tokom razgovora, sa druge strane, nije štedela na komplimentima kada je njen suprug u pitanju.

- Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog - izjavila je Brena.

Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike