Veliko priznanje: Maja važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, ali joj se zbog ovoga niko ne udvara! (FOTO)

30.06.2022

17:55

0

Svakako, „inboks" joj je pun lepih reči, komplimenata, a i na ulici je zaustavljaju ne bi li je tek pozdravili

Veliko priznanje: Maja važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, ali joj se zbog ovoga niko ne udvara! (FOTO)
ATAImages/Antonio Ahel

Maja Manojlović, jedno od poznatih lica s ružičaste televizije, svakako uživa u komplimentima jačeg pola. Međutim, voditeljka „Dnevnika" objašnjava da konkretnih udvarača u stvari - nema. Sa druge strane, ona je i zauszeta već neko vreme.

– Moram da priznam da lepih reči uvek ima, komplimenata i slično. Veliki broj poruka stiže preko društvenih mreža, odgovaram samo na poslovne predloge za saradnje i neka konkretna pitanja. Na ulici priđu da me pozdrave, da razmene koju reč, ali konkretnih udvaranja nema, verovatno zato što ne ostavljam prostora za to. Pristojnim ljudima uzvraćam istom merom, ljubaznošću i osmehom – rekla je ona u razgovoru za „Super TV", pa nastavila o tome kako uprkos brojnim obavezama i te kako ima vremena da se posveti sebi i svojim bližnjima.

 

 

Govoreći o tome kako izgledaju njena jutra, priznaje da joj ustajanje u zoru najteže pada.

– Imam poseban ritual! Ranom zorom stižem na posao, zimi i u praskozorje. Uvek se šalim da ustajemo pre petlova, zato kad stignem na posao prvo uzimam zeleni čaj od naših divnih kafe kuvarica sa kojima volim da razmenim koju reč, potom odlazim na šminkanje i sređivanje frizure i obavezno očekujem od šminkerskog sektora maksimalnu brzinu, svaka im čast kako me spreme za 15 minuta. Sve ostalo vreme trošim na apdejt informacija i pripremu za „Dnevnik" čije je prvo izdanje u 6 sati ujutru u „Novom jutru". Tek potom pijem prvu kafu oko 6.30 u prvoj pauzi – istakla je Maja, pa nastavila:

– Definitivno mi teško pada rano ustajanje, naročito kada se smene zaređaju. Teško mi pada i rano uspavljivanje, teško čovek pre 23 sata može da zaspi danas. Ali, zaista, kad volite svoj posao onda vam je ipak sve lakše pa i da čitate Dnevnik sa punom koncentracijom iako ste spavali svega tri sata te noći.

 

 

Njeno srce, inače, pripada samo jednom čoveku. Čim se pojavio, oborio ju je sa nogu, ali ga javnosti još nije predstavila.

– Jedan jeste u potpunosti osvojio moje srce i to je status koji godinama već traje - kratko je prokomentarisala ona.

 

Bonus video:

 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti