Bazen u dvorištu, ljuljaška na terasi i najlepše društvo: Ovako se odmara voditeljka „Slagalice"! (FOTO)

26.06.2022

18:25

1

Kristina Radenković uživa s porodicom okružena prirodom

Bazen u dvorištu, ljuljaška na terasi i najlepše društvo: Ovako se odmara voditeljka „Slagalice"! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jedno od dobro poznatih lica „Slagalice", voditeljka Kristina Radenković, mnoge je oduševila pošto je pokazala malo parče raja gde je otišla da odmori s najmilijima. Vikendica je okružena prirodom, a Kristina očito uživa upravo tu i s najmlađima.

Bajkovitim snimcima i fotografijama je privukla veliku pažnju, pa zasigurno i izmamila brojne reakcije kako prijatelja, trako i franova koji je prate na društvenoj mreži Instagram.

Ljuljaška na terasi, bazen u dvorištu... Samo su neke od opcija, koje na ovom mestu ima za relaksaciju.

Podsetimo, Kristina je čoveka svog života upoznala - na ulici. Nikola Radojević, inače ugledni advokat, tada je bio tražio izgubljenog psa, a ona je još detalja ovog susreta jednom prilikom prepričala za medije.

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto - sećala se svojevremeno ona, pa nastavila:

- Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizit-kartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike