Krstinja Todorović imala dve operacije, smršala 92 kilograma, sad može da se pohvali izazovnim fotkama u kupaćem! (FOTO)

30.06.2022

10:57

0

Pevačica "Zvezda Granda" prvi put je pokazala kako izgleda na plaži

Krstinja Todorović imala dve operacije, smršala 92 kilograma, sad može da se pohvali izazovnim fotkama u kupaćem! (FOTO)
krstonja - Copyright Instagram printscreen/krstinja_official

Krstinja Todorović zimus se podvrgla operaciji uklanjanja viška kože, koju joj je po dogovoru platio Saša Popović, a kako je nastavila da mršavi danas može bez problema da se fotografiše javno za Instagram u kupaćem kostimu.

Zvezda "Granda" otputovala je u Crnu Goru pre nekoliko dana, gde uživa u luksuzu u jednom poznatom hotelu, a prvi put se slikala u izazovnom izdanju.

Instagram printscreen/krstinja_official
Krstinja Todorović

Ona se odlučila za jednodelni kupaći kostim u kome se i te kako poznaju obline na kojima je radila više od godinu dana, ali i ožiljak u predelu kuka.

Pevačica je okačila nekoliko fotografija iz plićaka i dobila nekoliko hiljada lajkova, a iako je izgubila veliki broj kilograma, može da se pohvali bujnim dekolteom.

Podsetimo, Krstinja je smršala čak 92 kilograma posle operacija smanjenja želuca, a nakon što je otišla i na skidanje viška koža, u javnosti je odjeknula vest i da se pevačica razvela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike