Bivša žena Vladana Savića nedugo posle razvoda našla dečka, a on priznaje: Idem na psihoterapije

29.06.2022

18:21

0

Autor: Marija Mitić

Pevač svakome preporučuje seanse kod terapeuta

Bivša žena Vladana Savića nedugo posle razvoda našla dečka, a on priznaje: Idem na psihoterapije
podijum_30072019_0002 - Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Jocić i Vladan Savić, frontmen Magla benda, stavili su tačku na svoj odnos, odnosno vanbračnu zajednicu iz koje imaju i ćerkicu, ovog proleća.

Neposredno kasnije Jovana je obelodanila u javnosti da ima novog partnera, što nije slučaj sa pevačem. Vladan od razvoda dosta radi, putuje, nastupa, a na pitanje da li ima novu izabranicu ostao je mističan.

- Ja sam srećan jako, po mojoj energiji se to vidi. Devojku ćete videti nikada, ne znam da li ćete je ikada videti u budućnosti, zato što ću se maksimalno potruditi. Ne želim da delim svoju sreću  - priča pevač za Republiku i otkriva da posećuje psihoterapeuta.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jocić i Vladan Savić

- Sam sam odlučio da krenem na psihoterapiju i savetujem svima i onaj ko misli da je super i da mu je sve u životu super, taj tek treba da krene na terapiju. Odlučio sam kada sam video kuda plovi ovaj brod.

Podsetimo, Jovana je nedugo nakon razvoda od Vladana, na Instagramu objavila fotografiju sa zgodnim Italijanom, a tada je otkrila i koliko joj je vremena potrebno da preboli raskid.

Instagram screenshot / jocic.jovana
 

- Sve je individualno. Kod mene je generalno takva situacija da kad dođe do momenta prekida, to znači da sam duži period odbolovala tog nekog i sam prekid ne bude previše značajan - napisala je tada Jovana na Instagramu upitana od strane korisnika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike