Dara Bubamara usred emisije ošamarila Marinu Visković: Pevačica se zaprepastila, kruži šou snimak! (VIDEO)

29.06.2022

07:51

0

Odmah je prasnula u smeh, a sa njom i ostatak studija

Dara Bubamara usred emisije ošamarila Marinu Visković: Pevačica se zaprepastila, kruži šou snimak! (VIDEO)
marina_viskovic_dara_bubamara_censored - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Osim što su razgovarale na razne teme, Marina Visković i Dara Bubamara su gostujući u „Amidži šouu" igrale i igru „Laž ili istina". Tokom iste su jedna drugoj govorile detalje iz privatnog života, a u zavisnosti od toga da li su pogodile - jeste li istina ili laž, imale su i kaznu jedna za drugu ili bi bile pošteđenje.

U jednom trenutku Dara je napravila hit - kada je trebalo gotovo da odglumi da rukavicom za rernu udara Marinu šamarom. Ona je to, naime, zaista u radila, pa na trenutak zatekla koleginicu.

- Kada sam imala 17 godina, imala sam kod kuće u video-kaseti 100.000 maraka. Laž ili istina? - pitala je bila Dara, a Marina je bila uverena da nije.

Tako je bila gotovo u samom startu pogrešila.

- Istina je! Imala sam 17 godina kada sam počela, skupljala sam pare sa svojim bendom da kupim svoj prvi stan. Živela sam sa roditeljima u 33 kvadrata i to sam u nekoj video-kaseti čuvala - ispričala joj je koleginica, pa navukla pomenutu rukavicu pa je na iznenađenje mnogih i udarila.

Pevačice su takođe počele da se smeju zajedno s publikom, pa i voditelj, a hit trenutak možete pogledati na snimku koji već uveliko kruži i društvenim mrežama.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike