Ako je Bog odlučio da na ovo čekam deset godina, neka je: Dragana Mićalović zaplakala u emisiji (FOTO)

13.03.2022

17:14

0

Autor: Marija Mitić

Glumici je jedno emotivno iznenađenje izmamilo suze

Ako je Bog odlučio da na ovo čekam deset godina, neka je: Dragana Mićalović zaplakala u emisiji (FOTO)
Dragana Mićalović - Copyright Printscreen Youtube/K1televizija

Glumica Dragana Mićalović zaplakala je prikom gostovanja u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji, a sve zbog emotivnog iznenađenja koje je joj je priređeno.

Naime, u program se iznenada uključila njena koleginica sa fakulteta, Tamara Milačić, koja je otkrila kakva je Dragana u roli studentkinje – ulozi na koju je čekala deset godina, zbog čega lepa glumica nije mogla da sakrije emocije.

Printscreen Youtube/K1televizija
Dragana Mićalović plače u emisiji

- Ako je Bog zapisao da je trebalo da čekam deset godina da bih upoznala ove divne ljude onda mi je drago što je to bila moja sudbina. Zbog uloga i posla rano sam bačena u javnost i izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao - ispričala je emotivno Dragana, koja je upisala fakultet, iako iza sebe već ima dugogodišnju glumačku karijeru.

- Ja sam njima donela neku svoju ozbiljnost i zrelost, kroz savete da ne smeju da gube vreme i da su tu da bi učili, a oni su meni poklonili ono što mi je trebalo, mogućnost da se oslobodim, opustim i osetim tu radost njihove dečje igre, onaj trenutak da se na predavanju nasmeješ od srca, a da niko ne razmišlja o tome da si ti Dragana Mićalović, već sam tu, pre svega, njihova koleginica - dodala je glumica.

Dragana je takođe otkrila i da ćemo je uskoro ponovo gledati na malim ekranima u nastavku hit serije „Tajne vinove loze“ u kojoj će tumačiti majku Vere, lika koji igra njena sestra Sloboda Mićalović.

- Jednoga dana Sloboda je nakon svojih snimanja posmatrala iz režije neku od mojih scena i u šali rekla: „Pa, ličimo“ – prisetila se Dragana objasnivši da je tada sestri uz osmeh rekla da je ona njoj sada majka i da mora da sluša sve što joj ona kaže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike