Baki B3 o Đoletovoj navodnoj prevari: Neko pokušava da mu napravi pakao od života!

05.05.2021

19:25

0

Otkako se pročulo da je Đogani poznati pevač uhvaćen sa drugom, podigla se velika prašina

Baki B3 o Đoletovoj navodnoj prevari: Neko pokušava da mu napravi pakao od života!
Copyright Baki B3 ATAImages/Antonio Ahel

Đole Đogani navodno je uhvaćen dok se u atomobilu ljubio sa ženom koja nije Vesna. Ekipa „Paparaco lova”, naime, usnimila je jednog poznatog pevača u preljubi, a navodno, reč je o denseru, što će se uskoro i zvanično znati, odnosno kad emisija bude emitovana. Tome u susret, pak, Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, prokomentarisao je navode, ističući kako sumnja da neko „samo smešta čitavu priču”.

– Šokantno otkriće – poznati pevač uhvaćen na delu sa drugom ženom. Poljupci za koje su mislili da niko nikada neće videti, a videće ih ceo Balkan. Svi su govorili da je jedan od najvernijih na estradi, ali naši snimci govore drugačije – poručuje se u najavi emisije, koja se emituje večeras.

– Ne verujem da bi on prevario Vesnu – rekao je odmah Baki, pa nastavio – Nisam se čuo sa njim, ali mislim da mu to neko namešta. Siguran sam u to da neko pokušava da mu napravi pakao od života – zaključio je u kratkom razgovoru za „Blic” on.

Printscreen Paparaco lov

Nešto ranije, takođe, denserova bivša supruga dala je i svoj komentar.

– Jaoj, zaista nemam komentar. Ne znam šta da kažem. Mene ne zanima njegov život. Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodim svoj život, oni me apsolutno ne zanimaju – počela je Slađa za „Kurir”, pa dodala: Ne likujem zbog toga što se Vesni dešava. Nisam ja takva osoba. Nije mi drago – zaključila je ona, za koju se ranije pisalo da ju je Đole prevario sa Vesnom, pa zbog nove ljubavi i ostavio.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike