Nada Topčagić odbila mnoge pesme koje su postale hitovi: Ljute se kad pričam o tome, ali svi su prvo nudili meni!

28.10.2020

07:58 >> 13:39

0

Za 24sedam pevačica je otkrila koje sve pesme je prepustila kolegama

Nada Topčagić odbila mnoge pesme koje su postale hitovi: Ljute se kad pričam o tome, ali svi su prvo nudili meni!
Copyright Nada Topčagić ATAImages/ Antonio Ahel

Poznata folk pevačica Nada Topčagić (67) bila je jedna od najvećih zvezda osamdesetih godina, kada je skoro svake godine izdavala novi album. Ona se sada za portal 24sedam osvrnula na svoju bogatu karijeru i otkrila da je, iako je nizala hitove, odbila veliki broj pesama po kojima su njene kolege postale poznate.

– Hitovi su prvo dolazili kod mene, ali sam ja mnoge odbila. Meni su sve nudili jer sam ja tada bila, da ne kažem, broj jedan. Ljudi ne bi verovali koje su sve pesme bile kod mene – rekla nama je Nada, a onda je odlučila da za naš portal otkrije koje pesme je imala ispred sebe pre nego što su došle do njenih kolega i koleginica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Na primer, pesma „Mezimica” od Lepe Lukić, pa pesma „Šta će žena sama u kafani”, to mi je Braja nudio. Pa „Tako mi nedostaješ”, koju peva Miroslav Ilić, koji se ljuti kad ja to pričam, a ja sam njemu dala tu pesmu i „Pozdravi je, pozdravi”. Malo je falilo da odbijem i „Jutro je” i „Treba mi rame tvoje”, a kroz tu pesmu su me zavoleli svi. Mnogo hitova je prošlo pored mene. Odbila sam i pesmu „Da zakopčam jeleče”, koju peva Zorica Brunclik. Ali ne žalim se, stvarno, mislim da sam dobro izabrala svoje pesme – tvrdi Topčagićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike