Ko je suprug Ane Bebić, sa kojim ima dva sina: Oduševio je jedinstvenim poklonom pred prvi porođaj! (FOTO)

23.06.2022

15:37

2

Autor: Marija Mitić

Ivan Đolić je po zanimanju IT stručnjak

Ko je suprug Ane Bebić, sa kojim ima dva sina: Oduševio je jedinstvenim poklonom pred prvi porođaj! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Bebić povukla se iz javnog života 2017. godine, kada se udala, a potom i rodila prvo dete, sina Matiju. Zbog posvećenosti porodici, pevačicu nismo imali prilike često da viđamo u javnosti neko vreme, iako se zbog izabranika preselila u Srbiju iz rodne Hrvatske.

O Aninom suprugu se malo zna. On je IT stručnjak i direktor jedne kompanije, Ivan Đolić, a pevačica ga ipak ponekad ponosno pokaže na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

 

Inače, Ana je nedavno govorila o iznenađenju koje joj je priredio suprug, kada joj je poklonio stan.

- Dva dana pred porođaj s Matijom završila sam na nekim analizama u bolnici, a kada je došao po mene, Ivan mi je saopštio da ima iznenađenje. Pitao me je šta je to što bi me sada najviše učinilo srećnom i prilikom pogađanja upitala sam ga da li me vodi na ručak ili je uzeo slobodan dan, na šta mi je on odgovorio: “Kupio sam ti stan”. Oduševila sam se jer smo nekretninu pre toga zajedno gledali i bili opčinjeni njome, ali sve je ostalo na “razmislićemo” - rekla je pevačica za "Story", a tom prilikom otkrila je i kako svoj brak i pored dvoje male dece uspevaju da spasu od rutine:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

 

– Još na početku braka dogovorili smo se da uvek nešto interesantno smislimo samo za nas dvoje. U najgorem slučaju, decu strpamo u krevet u pola devet, upalimo filmove i serije i u deset smo od umora i sami u krevetu (smeh). Nismo se još razdvajali od njih na duže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike