Najveća je podrška jedne majke drugoj! Ana Bebić o slučaju Severininog sina

08.08.2021

07:15 >> 08:45

0

Nakon dueta koji je bio pravi hit, Ani i Severini su se razišli putevi, ali priča o starateljstvu nad sinom je veoma uznemirila Bebićku koja je majka dva de?

Najveća je podrška jedne majke drugoj! Ana Bebić o slučaju Severininog sina
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Ana Bebić je pre sedam godina snimila veliki hit „Italiana“ sa Severinom Kojić. Imale su priliku da sarađuju, udružile su glasove i publiku, a onda su im se putevi razišli.

Prema pevačicinim rečima, njih dve su u odličnim odnosima, ali bliži kontakt ne održavaju. Bebićka je upoznata sa situacijom u kojoj se Severina našla, a u intervjuu za 24sedam ističe da ne bi podnela da se nađe u koži koleginice.

Severina J. M. S./ATAImages

– Severina i ja smo pre sedam godina snimile pesmu, a onda su nam se putevi razišli. Posao nas je odveo na drugu stranu, ali uvek kada se vidimo negde, uvek se pozdravimo, zagrlimo, ispričamo. Ostale smo u skroz dobrim odnosima. Sve je kako treba – priča Ana, a potom se osvrnula na situaciju u kojoj se našla njena koleginica i pružila joj podršku:

– Nijednoj majci nije svejedno kada njena deca nisu sa njom. Da ne mogu da uspavam svoje dete, ne mogu ni da zamislim kako ona to proživljava. Sigurno joj je teško. Nismo se u skorije vreme čule, ali se nadam se da će to uskoro da se reši – kaže Ana Bebić za 24sedam.

Ana Bebić Promo/Foto Ivana Savic

Podsetimo, Severina se nedavno prisustvovala ročištu u splitskom Županijskom sudu gde se ponovo razmatrao slučaj o starateljstvu koje Milan Popović ima nad njihovim zajedničim sinom.

–  Toliko dugo je moje dete bez majke zbog privremene mere koja očito nije privremena. Sad se osećam jako dobro, bilo mi je neopisivo teško pre 20 meseci kad je donesena prvostepena presuda u Zagrebu. Mislim da je u ovom slučaju sve bilo dogovoreno da se dete odvede u Srbiju i da ga ja više nikada ne vidim jer ovo nije ravnopravna sudska bitka, a niti ravnopravno roditeljstvo za kakvo se i otac javno zauzimao. No, ja verujem u pravdu i pravednost – rekla je Severina nakon održanog ročišta.

Severina Kojić, Foto: A.A./ATAImages

Inače, Severini je odlukom suda dozvoljeno da sina Aleksandra viđa dva puta nedeljno i svakog drugog vikenda, od subote ujutro do nedelje uveče. Nedavno se navršilo 20 meseci otkako je pevačica izgubila starateljstvo nad dečakom, a emotivnom porukom je na taj dan ganula sve roditelje.

– Dvadeset meseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svog doma, u kojem je mirno živeo sedam i po godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbeglice iseljavaju s njihovim majkama… U ovih 30 godina koliko pevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom decom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim detetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno, pa vam poklanjam pesmu sa Zagrepčankama i dečacima… Hvala svima na podršci – napisala je tada Severina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike