Ana Bebić se vratila: Želim treće dete, ali prvo da izguram karijeru! Muž me finansijski pomaže!

30.07.2021

07:15 >> 20:55

0

U intervjuu za 24sedam pevačica otkriva šta je sve radila za vreme muzičke karijere, ali i kako je upoznala svog životnog saputnika

Ana Bebić se vratila: Želim treće dete, ali prvo da izguram karijeru! Muž me finansijski pomaže!
Copyright Promo/Foto Ivana Savic

Pevačica Ana Bebić objavila je svoj novi singl pod nazivom „Noć me kida” i njime najavila veliki povratak na muzičku scenu. Kako kaže, veoma je zadovoljna novim projektom i želi da se u narednom periodu fokusira na karijeru, dok će proširenje porodice, za sada, ostaviti po strani.

Za razliku od svojih kolega koji su bili u finansijskoj krizi zbog nedostatka nastupa, Bebićka tih problema nije imala, jer se porodila, a brigu o novcu je prepustila suprugu.

– Aktivirala sam se kada je reč o muzici. Jako sam srećna zbog izlaska pesme. U toku je promocija iste, pa radim oko toga, ima posla, i baš sam zadovoljna – kaže ona i dodaje da se mnogo bolje psihički oseća nakon što se vratila na scenu.

Promo/Foto Ivana Savic

– Lakše je sada kada se nastupa. Sada imam izbor. Kada je bila korona, nisam imala izbora, svi smo bili kod kuće, ovako biram – ili ću biti kod kuće ili ću da radim. Pošto sam se porodila u aprilu, a korona nas je zadesila u martu, ja sam pandemiju iskoristila da odmoram i uživam sa decom i da te prve mesece provedemo zajedno. Baš mi je prijalo. Muž je radio, a mi smo bili kod kuće.

Na pitanje koliko se njen život kao majke razlikuje od devojačkog, Ana nam je rekla da se prioriteti menjaju. Nije više ona ta koja je sebi prva na mestu, već su to njeni naslednici.

Promo/Foto Ivana Savic

– Deca su na prvom mestu, a onda sve ostalo. Život se okrene za 180 stepeni, ali ja sam to htela. Od malena razmišljam o svojoj porodici, mislim da sam  32 godine dovoljno uživala i bila sebična, i mislila samo na sebe, sada je vreme da mislim na nekog drugog. Ja bih volela da dobijem i treće dete, ali hajde da sada izguram karijeru, da je postavim na zdrave noge, pa da opet uzmem neki mesec da budem sa decom. Potičem iz velike porodice, pa bih volela i da je i oni imaju.

Nije željna izlazaka, ali ona i suprug često sebi mogu da priušte malo razonode, dok im decu čuva bebisiterka.

Promo/Foto Ivana Savic

– Volim da uživam i sa decom, ali fale mi i ti izlasci, ali nekako biće za sve prilike. Oni su sada baš mali, bitniji su mi oni, nego muzika. Da, izlazila sam u prethodnom periodu i za to vreme je sa decom jedna predivna žena Jelena. Ja sam kao Pepeljuga, dođem kući u ponoć, meni je to dosta.

S obzirom na to da Ana već duži vremenski period nije imala priliv novca, ona objašnjava da je taj nedostatak upotpunio njen partner koji je tokom pandemije radio.

– Naravno da mi suprug pomaže finansijski, kako da ne. Samim tim što već dugo ne radim, naravno da mi pomaže, ali to je valjda normalno, porodica smo. On podržava moju karijeru, vidi da sam ja srećna i da volim svoj posao. Razumevanje je glavna stavka u braku. Naš odnos je otpočetka građen iskreno. Kad ste stariji, znate šta želite – priča pevačica i objašnjava kada je shvatila da je on čovek sa kojim želi da provede život:

– Mi smo prvi put otišli zajedno na doručak. Upoznali su nas zajednički prijatelji. Oni su nas nekoliko meseci spajali, ali to nije išlo i onda smo se nas dvoje skapirali i otišli na doručak. Kada sa nekim možete da ćutite, a da vam bude lepo, onda je to to. Osvojio me je svojom iskrenošću i zato što je dobar čovek. Nije tu bilo neke velike priče, bitno je da smo se dopali jedno drugome i jako brzo smo počeli da otvoreno pričamo o svemu. Dobar je i pristojan, za mene je dobar frajer i sve što ide uz to – završava pevačica za 24sedam.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike